Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опит за нов форум, алтернативен на нашия...

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Опит за нов форум, алтернативен на нашия...

Ето един опит (under construction) за нов форум,
    алтернативен на нашия...
    Бихме могли да обменяме идеи с колегите...
    Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Не бих казал. Или поне засега не е алтернативен на нашия.
    Първо, защото той е като че ли повече за античността и второ - погледни темите - там засега хората пишат само в "общите" теми. Ще си струва да се приказва отново за този форум, когато той понабере малко повече смислени теми и участници. И трето - не виждам какво бихме могли да обменяме, след като форума даже не е тръгнал още.
    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
    Проект 22.06.1941 г.
    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Този форум се прави от по - сериозните потребители на клуба по история в ДИР.БГ...
      Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

Таковата, кои са тия сериозни участници, че нещо ... ако гледаме форума на дир-а, то там почти всички теми са на Зиези. За другите теми просто не си струва и да се говори даже. Е, ако се върнем около година-две назад - да има, но сега ...
        Проект 22.06.1941 г.
        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Въпрос на гледна точка е кои са (по- или най-) сериозните членове на клуба в ДИР-а. Те смятат себе си за такива. Аз също се смятам за сериозен, ама много рядко влизам там, защото клуба се превърна в една боза, едно тресавище... Не мож' се ориентира там...

Аз, както казах, съм сред "сериозните", ама пиша, основно тук и в сайта за бойни изкуства.

Comment

Те са наистина в много ранен етап. Като гледам май са започнали преди 15ина дни. Ще видим какво ще стане

Comment

Някои от тях са наистина сериозни хора с доста големи познания. Специализацията им обаче е повече история (както на Историка), нашата както е добре известно тича повече военна история
              XV mile the sea brode is
              From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Както отбеляза Историк в началото - засега става дума само за един опит. Когато се превърне в нещо повече от опит, може би ще си струва да обмислим тези неща - инак най-много да прехвърлим част от активността си в него, т.е., да му влеем сили, без да сме сигурни какво ще излезе от него.
                Конкретно - дизайнът на този форум ми се вижда доста неподходящ - поне на мен ми е неудобен за четене. Тематичното разделение, което има в момента ми се вижда неоправдано и усложнено. И за моя изненада, заглавията на темите са изписани с латински букви (на български все пак), което е най-малкото странно.

Comment

Това е от ограниченията на free hosta

Comment

Е, хъм, не виждам кой от тия проблеми ще да е причинен от това.

Comment

Ех че ме е яд... Няма никаква реклама и не може да се популяризира форума а там има хора които наистина разбират от древна история - ама на! Няма реклама - няма гости които да влизат няма ли гости които да посещават форума - няма нови регистрирани. Това важи за всички форуми. Гостите които посещават форума са адски важно нещо. Това е единственото нещо което ми харесва у "Криле" - там има много гости онлайн. Не знам на какво се дължи това обаче е факт. Така че момчета рекламирайте! От 500 към 5000 поне ))))

Comment

Erich Von Manstein написа
                        Ех че ме е яд... Няма никаква реклама и не може да се популяризира форума а там има хора които наистина разбират от древна история - ама на! Няма реклама - няма гости които да влизат няма ли гости които да посещават форума - няма нови регистрирани. Това важи за всички форуми. Гостите които посещават форума са адски важно нещо. Това е единственото нещо което ми харесва у "Криле" - там има много гости онлайн. Не знам на какво се дължи това обаче е факт. Така че момчета рекламирайте! От 500 към 5000 поне ))))
                        Гости ли
                        Който иска да пише тук ще се регистрира. Пък и на много от потребителите в Криле като не им изнася логват се като гости и започват да псуват. Просто ги е страх да кажат каквото мислят. Курвенска работа
                        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Не ме разбра, Парабелум.
                          Използвах думата "гост" не в смисъла на човек пишещ във форум без да се е регистрирал, а като току що разбрал за форума и тръгнал да го посещава потенциален потребител. Нали бъдещите потребители все отнякъде трябва да разбират за форума?

И именно това е една от основните причини за "упадъка" на много форуми - хората може никога да не разбират, че има форум в областтта в която те се интересуват. И това е съвсем в реда дна нещата да се случи ако няма кой да им го каже - тоест ако няма реклама и популяризиране. "Бойна Слава" няма този проблем, но защо не се постараем за постигането на още по-добри резултати?

Comment

Това за гостите и преди сме го обмисляли. Обаче, анонимността, която има госта, много лесно прераства в безотговорни изказвания и заяждания, които разбира се от своя страна водят до нови такива. Сегашната система означава, че всеки седи зад мнението си, а не се крие зад някаква безотговорна анонимност.
                            Проект 22.06.1941 г.

Comment

Ама аз явно въобще не се изказвам ясно - гости аз наричам хората, които четат във форума, а не които пишат. И като четат и им хареса - те се регистрират и започват да участват като пълноценни потребители. И идеята ми беше да направим така, че повече хора да бъдат такива

Comment

Working...
                              X