Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сърп и Чук

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Сърп и Чук

Ще ви помоля ако имате да поснете всички или по-яките картинки на сърп и чук.

Военните нации в Европа

иЧук?

Поправи заглавието. Аз сега ще потърся из моите работи дали имам нещо интересно.

Конкретно със сърп и чук нямам - не са такива че да ти свършат работа

Comment

Какво му е на заглавието???
      Иначе някакви такива работи ще ми свършат работа.

Comment

Ramazai написа
        Какво му е на заглавието???
        Нищо понеже аз своевременно го оправих. Пишеше "Сърп иЧук"
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Кстати, в детстве я читал Гайдара- "Чук и Гек", наверное каждый житель СССР знал эту книгу, но не кто не знает , что значит Чук и Гек.
          Может Гайдар имел в виду "Серп и молот"?
          "Россия безразлична к жизни человека и к течению времени. Она безмолвна. Она вечна. Она несокрушима..." Томас КАРЛЕЙЛЬ .

Comment

А за "Тимур и его команда" какво ще кажеш, Виталии? Класика...
            "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Не, Тимур - надуманный герой. Тем болие его в школе обязывали читать.
              А "Чук и Гек", лет в восемь читать было класно,- путишествие, приключение-"Широка страна моя родная..."
              "Россия безразлична к жизни человека и к течению времени. Она безмолвна. Она вечна. Она несокрушима..." Томас КАРЛЕЙЛЬ .

Comment

---

Ето ти чукове на този флаг:
                Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                Проект 22.06.1941 г.
                "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

И бах маа му,като видя сърп и чук се изприштвам направо,за кво ти е тва бе човек :evil:
                  Състраданието е слабост...

Comment

Това ли е само?

Comment

Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                      Проект 22.06.1941 г.
                      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Ей това наистина ми хареса.Много оригинално аз ще взема да сакнирам три руски банкноти(от по царско време са май ) който имам още от малък бяха ми първата далавера-Руски бнкноти за колички маджбокс или нешо такова
                        Може отделна тема за банкноти и монети от всякакви страни стари нови да направим.

Comment

В "Хоби"

в къщи има една купчинка монетки от цял свят, най-старите са някакви крони от началото на 20в. Иначе са средно от 70те, но има много арабски и почти всякакви европейски. Добре, че сме си запазили там някои от първите "демократични" стотинки и левчета Те вече колко пъти се сменяха не помня
                          albireo написа
                          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial Friedrich, понеже съм от съвсем скоро тъдява, а пък ми се чини че ти се разпореждаш във форума(или си поне един от тези които го правят) и понеже виталий има неблагоразумието да пише на руски, който ми е адски трудно да разбирам, но пък за щастие постовете му са кратки, та би ли бил тъй добър(а и всеки, който отговаря непосредствено след виталий и няма да му е проблем) да превеждаш писмената му на български. :?:
                            Благодаря предварително, независимо от отзвука ти!

Comment

Ну…, мне тоже АДСКИ ТРУДНО (кстати, это звучит также и по Русски)
                              понимать, но наверное точного перевода не добиться ни когда, потому, что употребляются жаргонные слова и выражения. Я например, если не могу понять слово и не нахожу перевода, только пытаюсь догадываться о его значении. И чем интересней для меня тема, тем проще мне понять смысл.

Comment

Working...
                              X