Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Бойна слава" във в-к Компютри!

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

"Бойна слава" във в-к Компютри!

Онзи ден забелязах, че сайтът на Бойна слава присъства на първо място в секцията 'интересни сайтове" (или нещо подобно) в последния брой на в-к Компютри.

Появата на подобно ревю, макар и доста лаишки написано, в едно от най-уважаваните хай-тех издания в България, е твърде радостно събитие, което заслужава да се полее, па макар и индивидуално от всеки от нас.

наздраве!!!

в кой брой и какво общо взето пише??
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Вестник Компютри и уважавано издание?!?!?!?!Това са 2 несъвместими неща!
      С пистолет и добра дума се постига много повече,отколкото само с добра дума

Comment

шшшш тихо, не му разваляй идилията

но пък има тираж хартийката и се чете
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

а ето и самата статийка, верно ефтина е, но все е нещо

albireo написа

Comment

в-к Компютри
            година 7 , брой 23
            7 - 13 Юни 2004

стр.19 Интернет

Интересни уеб места

Български военноисторически портал

Някога войниците не са били набирани чрез бюрата по труда, а сами са хващали оръжието и са се биели за своята свята национално-освободителна идея. Разбира се, разликата не е била само във времената, а и в мотивацията на хората, която не може да се сравнява с днешните мисии в Ирак и Афганистан.

Сайтът, с който ще започнем в рубриката, представлява военно-исторически портал, предназначен за всички ентусиасти в областта на военната, а също и общата история, за хората, които са отворени винаги към нови знания и нови идеи и които подхождат към проблемите с желание за задълбочено разбиране и анализ на цялостната картина.

Порталът се намира на адрес www.boinaslava.net и на него ще намерите богата историческа хронология, покриваща всички по-значими военни събития в България, като например Руско-турската освободителна война, Балканската война, Първата и Втората световна война и др. Специална секция е отделена и на хановете Крум и Омуртаг, както и на танковете, използвани от Германия и СССР по време на Втората световна война. Разгледани са подготовката и развитието на бойните действия на Източния фронт по време на Отечествената война, а дори има секция, посветена на историята на създаването и развитието на национал-социалистическите организации в Третия Райх в Германия.

По мое лично мнение, сайтът заслужава вашето внимание – ще научите ценни неща, свързани с нашата история, които ще обогатят вашите знания. Ако пък сте ученик или се готвите за изпит по история, непременно го поставете в списъка с любими връзки.

предложения за интернет сайтове изпращаите на адрес teri@computers.bg
            Тервел Няголов

Comment

По едно време го четях
              Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Аууууууууууу много яко.
                Най-сетне някой който не ни нарича "Фашисти"
                То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Това говори добре.Може би трябва да имаме и изяви не сам в web пространството.

Comment

"БойнаСлава вече е в Нет-а, Честито!"
                    "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
                    нека четат пред вратите
                    нашата памет остъклена
                    с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Гудериан и Парабелум , ако преди са ви наричали фашисти, каде е моето място тогава? при братовчед ми Садам Хюсеин или при чичо ми Осама Бен Ладен?

само така! viva la forum boinaslava! :twisted: :rock: :mike: :drums: :tup: :tup: :tup:
                      Най- ярките звезди на род османски
                      корони носят и седят на трона царски,
                      покорни са на заповедите господни
                      делата им добри и благородни.
                      И да воюва за правата вяра
                      на бащин трон султан се възцарява.

из " Корона на историите " на Ходжа Садеддин

Comment

Parabellum написа
                        Аууууууууууу много яко.
                        Най-сетне някой който не ни нарича "Фашисти"
                        Винаги съм си мислел, че сте гадни комуняги...
                        Канцлер на хазната

Comment

Mehmed II fatih написа
                          Гудериан и Парабелум , ако преди са ви наричали фашисти, каде е моето място тогава?
                          А, защо ни има в този коментар?! Колкото и да е странно мен никога не са ме наричали фашист, най много някой да ме изгледа накриво или да ме обвинят (забележи) в комунизъм, но никога с "фашист". Може би искаш нещо друго да кажеш, но не го разбирам...

И други затворници
                          нека четат пред вратите
                          нашата памет остъклена

Comment

Mehmed II fatih написа
                            Гудериан и Парабелум , ако преди са ви наричали фашисти, каде е моето място тогава? при братовчед ми Садам Хюсеин или при чичо ми Осама Бен Ладен?

само така! viva la forum boinaslava! :twisted: :rock: :mike: :drums: :tup: :tup: :tup:
                            Не твоето място е тук при нас.Вече сме турко-фашисти .Много яко. Ей сега да ни дойдат на гости сВинхендс ще ги посрещнем с немски маршове, стрелба и баклава .
                            Като се замисля половината от нас са немски симпатизанти, другата половина руски, към този калабалък слагаме славните Мехмед Фатих и Виталий и работата се успива
                            Но ние сме тук защото сме обединени от Историята. Тя е тази, която ни кара всеки ден да се забиваме тук в тази виртуална стая за разговори, да четем и да пишем.Да спорим и да се смеем па макар и зад мониторите.
                            Това сме Ние, хората които правим Бойна Слава!
                            То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Историята... да това е което ни свързва, а иначе всички ний симпатизираме и на немци, и на руснаци, и на турци... е, и на българите, но основното е: "Историческата полемика".

И други затворници
                              нека четат пред вратите
                              нашата памет остъклена

Comment

Working...
                              X