Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нова среща

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

А няма ли, някога, да се срещнем и в Пловдив?!
    Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

Ми, Историк, с властта ми на член на ИГЩ, дадена от премилостивата ръка на Негово Имперско Величеств (дано живее вечно! (поне докато не се отвори благоприятен шанс да... хм... не живее вечно)), те назначавам Шеф-отговорник на Пловдивския комитет на тайните и явни сътрудници на интернационалната организация Бойна Слава (съкратено ШОПКТЯСИОБС) със задачата да се организират редовни сбирки на местната агентурна мрежа.
      XV mile the sea brode is
      From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Имаше Пловдивска среща в състав трима души - аз, Гоги и Одзава
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Но все пак можем да честитим началството на Историка. Началство, сбери ни!!!
          "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
          нека четат пред вратите
          нашата памет остъклена
          с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Сър Грей, смирено благодаря за оказаната ми висока чест да оглавя местната шпионска мрежа. Ще с' старая! Мрежата трябва да се увеличи, за да бъде по - ефективна. Ще я поддържам в постоянна бойна готовност.
            Не съм сигурен, дали следващия уикенд ще съм в Пловдив или във Варна. Ще се опитам да събера на първо събрание нашите членове, било в Пловдив, било във Варна.

Деца на Мрака, действайте, злодействайте!
            Силите на Мрака не трябва да имат почивни дни (нито ваканции или отпуски!)...
            Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

Ако има среща в Пловдив, аз мога да обещая, че ще дойда :tup:
              "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
              нека четат пред вратите
              нашата памет остъклена
              с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Всъщност, колко и кои сме от Пловдив?

Comment

---

Предлагам, които можем, от пловдивчани и имащите възможността да се присъединят към нас, да се срещнем на (поне) едно кафе.
                  Предлагам това историческо събитие да стане ТОЗИ (или следващия) week-end.
                  Да речем - събота и/или неделя...
                  Може да се чакаме пред часовника на Централна Поща.
                  Мен ще ме познаете - отдалеч приличам на историк (а не - на математик, да речем!), отдалеч мириша на пръст/земя (като археолог!).
                  (С последното, трябва да свикваме всички, обаче!)

Comment

Working...
                  X