Аз съм в щастлив период /в домашен ремонт, плюс бонус семейни и служебни проблеми/, но ако до заветната дата съм още на 2 крака - там съм! 8)
Нова среща
Collapse
X
-
аз преди три часа дадох тежки жертви във формата на единия си мъдрец и в момента съм в период на възстановяване, но това няма да попречи на плановете
albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...Comment
-
Ако не съм на работа съм тамValor is of no service,
chance rules all,
and the bravest often fall
by the hands of cowards.Comment
-
-
Аз съм сигурен
"Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment
-
Е няма трябваше да се пие за безславната загуба на братушките с 1:0 :cry:Comment
-
-
Съжелявам,че не доидох,но бях възпрепятстван...
"На рилеца герой
титан калимански,
герой от Булаир
с гърди от желязо
и воля от гранит."Comment
-
Когато аз си дойда :lol: :lol: :lol:kapitan написаСупер, кога пак?
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.Comment
-
Въпрос: "Да, вярно кога?"
Отговор: "Ми засега Юли ( :?: )""Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена

Comment
-
Аз не дойдох, както заради изпита по психология (взех го!), така и заради липсата на аванса, който трябваше да ми дадат в петък, ама не го дадоха.
Кажете как мина срещата, де...Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!Comment
-
Страхотни беше..., а наказанието за недошлите-провинили се е... Неведение
"Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена

Comment

Comment