Съобщение

Collapse
No announcement yet.

анкета в Al Jazeera за медиците ни в Либия

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Хайде моля ти се! Не ги ли виждаш какви терористи са? Хубаво живот и здраве като си дойдеш от БГ-то, ще ти разкажа няколко истински случая в Афганистан!
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

проблема е че за теб "всички араби" = "терористи"
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Е, хайде, хайде, джентълмени,
        не се разправяйте за глупости ами отидете на сайта на Ал Джезира, да видите за какво става въпрос
        65% (против смъртното наказание) срещу 35% за...
        няма смисъл от кавги - когато искат, очевидно, българите може да са единни :tup: :tup: :tup:

Аз лично съм впечатлена и горда от резултата на усилията на толкова много хора
        The weak ones are there to justify the strong...

Comment

и аз не разбирам защо си чешат езиците при положение че очевидно parabellum няма как да направи това което иска :?

иначе резултата вече е още по-убедителен
          "Благородството задлъжнява"

Comment

Искам само да изкава мнението си за Либия,и изобщо за целия Арабски(а може би Мюсюлманския!)свят.Както всички знаем всички "те" са ултранационалисти,и другите нямат място при тях,но пък кой знае кога ще им писне и примерно не започнат една война,която вероятно ще е с неприятен изход за всички Европейци и Американци .Все пак най-разпространената религия е именно мюсюлманството...
            Мнението ми за процеса в Либия е следното.Възможно е поради лекарска грешка децата да са били заразени,но пък щом за 5 години либиийците единствено успяха да изтръгнат самопризнания чрез насилие,то медиците заслужават свобода.Този процес продължил няколко години е именно нехуманен!Разбира се възможно е процеса да е чисто политически,но пък нали либийцете се стремят да се сближат с Европа и Америка,а този процес определено ще възпрепятства това сближаване.
            Единствената инициатива която заслужава внимание е тази която започна Слави Трифонов...с каквито и да е събирания на подписи или анкети няма да се постигне желания ефект,а именно освобождаването на медиците.Шанса ни е именно в привличането на чуждестранните наблюдатели на наша страна.Тогава определено ще се засили натиска към Либия и лично към Моамар Кадафи!
            Между другото искам да кажа,че чуждия медик не е пакистанец а палестинец...
            Свобода
            "На рилеца герой
            титан калимански,
            герой от Булаир
            с гърди от желязо
            и воля от гранит."

Comment

Мдааа, от всички постове само в един се споменава за ИСТИНСКИТЕ ЖЕРТВИ и това не са някоккто мърливи сестри, това са ДЕЦАТА. Пък и как изведнъж всички ЗНАЯТ че онези са невинни??? защото са Българи :lol: :lol: Аз лично бих ги обесил още преди няколко години, Сега мен лично ме съмнява да са го направили нарочно, но и немърливостта подлежи на наказание.

Comment

има ли вообще някои които смята , че тези б.медици са заминали да работят по собствено желание там защото в страната от която идват неможе да им предложи същото и също много добре са знаели , че също така няма как да им помогне при евентуално положение като в това което се намират в момента както и която и да е `световна` организация .

Comment

най-важното в твоят пос "по собственно желание". Другото е да са били по-кадърни и да не са газили лука.

Comment

Гоги запознат ли си със западната експертиза, която отдавна ги е оневинила?
                    albireo написа
                    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Да запознат съм с оценката на Колизи, ама тя казва само че не е били умишленно. а специално за лекарите и мърливостта трябва да е наказуема.

Comment

Gaden Gogi не съм съгласен с теб!
                        в едно медицинско заведение става това което кажат лекарите , не сестрите - съответно отговорността се поема от тях.
                        "Благородството задлъжнява"

Comment

Е, хайде, хайде, джентълмени,
                          не се разправяйте за глупости ами отидете на сайта на Ал Джезира, да видите за какво става въпрос
                          65% (против смъртното наказание) срещу 35% за...
                          няма смисъл от кавги - когато искат, очевидно, българите може да са единни

Аз лично съм впечатлена и горда от резултата на усилията на толкова много хора
                          Ще се наложи да те разочаровам.
                          Не са гласували повече от 1000-2000 българи (е може и повече да са).
                          90% от гласовете "ЗА" българските медици са плод на спамерски програми (лично написах една такава - става за 10 мин).

При добра връзка можеш да "гласуваш" по един път в секунда, като междувременно продължаваш да си работиш.

Въобще, ако не друго, това доказва, че арабите (или поне тези араби работещи в Ал Джазийра) са доволно тъпи, като се заяждат в интернет с една от най-хакерските нации в света. Те да се благодарят, че още им работи сайта ).
                          Never let your sense of morals prevent you from doing what is right!
                          Salvor Hardin

Comment

Dobre de, i az tova razbrah no ima li znachenie? I bez tova site-a veche ne bachka:

Десетки хиляди подкрепят медиците ни в анкета на Ал Джазира
                            ••Медицинските ни сестри: Благодарим ви за подкрепата
                            ••Според проф. Колизи смъртните присъди ще бъдат отменени
                            ••Мед.сестра, арестувана в Бенгази, призова българите да не ходят да работят в Либия
                            ••Велчев: Не сме обвързвали либийския дълг с въпроса с медиците ни
                            ••Руската църква загрижена за сестрите ни в Либия
                            Цонев: На този етап не се предвижда посещение на премиера в Либия
                            Българските мюсюлмани изпратиха писмо в подкрепа на медиците ни в Либия
                            ••Френският министър на външните работи Мишел Барние увери своя български колега Соломон Паси, че Франция ще се намеси пред Либия за освобождаването на петте български медицински сестри, осъдени на смърт.
                            В писмо до Паси се изразява солидарността на Франция във връзка с "ужасяващото решение", взето на 6 май от съда в Бенгази.

За една нощ резултатите се обърнаха изцяло в полза на осъдените наши медици

Уеб сайтът на катарската телевизия Ал Джазира е пуснал на началната си страница анкета по повод присъдите срещу българските медици, относно това дали да бъдат смекчени.
                            Въпросното онлайн допитване обаче не е поместено в английската версия на сайта.

Въпросът зададен на посетителите на сайта е

Подкрепяте ли смекчаването на смъртното наказание, за онези които заразиха либийските деца със СПИН

Анкетата е стартирала на 12 май и ще продължи до 15 - събота.
                            Снощи, преди българските читатели да бъдат запознати с анкетата, към 21.40 ч, бяха гласували 65 725 души, като от тях 29.4 процента от участниците бяха ЗА смекчаване на присъдите, докато 70.6 на сто гласуваха ПРОТИВ промяната на тези присъди.

През нощта обаче резултатите се обърнаха, като непрекъснато се покачват в полза на смекчаване на смъртните присъди на медицинските ни сестри:

Към 10:10 часа тази сутрин ЗА смекчване на смъртните присъди за медицинските ни сестри вече са гласували 80 на сто, а ПРОТИВ намаляването им - 20 процента.
                            Общият брой на гласувалите към този час е 281 538 души.

Осем часа по-късно гласувалите бяха 428094 души, от тях 85.9 на сто в подкрепа на медиците ни.

За ориентация на читателите ни, news.bg обяснява, че
                            горният, по-дълъг ред на арабски език е за гласуване ЗА смекчаване на присъдите, а долният - ПРОТИВ тяхното смекчаване.
                            Съответно след гласуването,
                            червената (по-дълга линия в момента) показва, че повечето участвали в анкетата, са срещу смъртните присъди на медиците ни. Долната зелена линия показва броя на гласувалите, които одобряват присъда "разстрел" на медиците ни.

Ал Джазира излезе със съобщение, че резултатите от гласуването изразяват мнението на участниците, не и на телевизията.

Fact e che im razkazahme igrata na anketata
                            The weak ones are there to justify the strong...

Comment

:twisted: :twisted:
                              albireo написа

Comment

Gaden Gogi написа
                                Да запознат съм с оценката на Колизи, ама тя казва само че не е били умишленно. а специално за лекарите и мърливостта трябва да е наказуема.
                                Аз знам, че заразяването станало една година преди нашите медици да пристигнат там.
                                albireo написа

Comment

Working...
                                X