Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Иде лято

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Иде лято

Иде лято и се очаква постепенно форумната активност да намалее и да достигне минимум през месец Август. От втората половина на Септември се очаква да започне отново да нараства. Пиша това, за да успокоя някои хора параноици на тема активност.

а и през лятото не трябва да се седи вкъщи
    не че аз ще имам голям избор де...
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Е, лято , голямо важно, ние трудовите хора ще бачкаме и сезонът няма да се отрази на количеството спам сътворявано всеки ден. Е работата ще е повечко защото всички други ще са в отпуска......апропо днеска се връщам от отпуска и забелязвам че моите колежки нищо не са пипнали и всичко чака мене :evil:

Comment

Кой ли може да е параноика :roll:
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Хммм, то и този въпрос си е малко параноичен
        "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Iskam, iskam, iskam....... iskam lqto. toplo, hubavo, na moreto, kraj basejna, v basejna, s birichka, s zigarka.... da mi e leko na dushata... 8)
          Iskam lqto.... iskam v kusti Gadi mi se veche ot Amerikata... ne staaaaa :cry:
          Iskam brum, brum, vruum, i sys samoletcheto - u Sofia :cry:
          Iskam si bylgarskite manji, bylgarskite planini, i gradcheta, i selza, i prostotiq, i Sofiiskite jegi prez avgust, i vsichko si iskam be!!!!!!!

Ne sta America poveche!!!!! :cry: Iskam si Bylgariq!!!!! :cry: :cry:

...........Mad malko izperka...... :twisted:
          The weak ones are there to justify the strong...

Comment

ти нали не обичаше самолетите
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Уважаеми съфорумници колеги по интереси и т.н.
              писна ми от училището и от образователната ни система която ме потиска с чудовищната си недоизмисленост. Трябва да се оплача на някого! Добре - ходя всеки божи ден на училище но не научавам нищо ново защото едно че не ми се учи и второ че не ми преподават. Така че ае да идва лятото - искам по цял ден да си търся хубави снимки и книжки да си чета и да си живея живота докато не дойдат кандидат-студентските истерии и съвсем не откача.

Искам да е 30 юни - приятен следобед и аз нахилен с бележник в ръка да се прибирам у дома!

Искам да си взема нови барабани и да накарам съседката най-накрая да извика полиция защото само обещава и не изпълнява.

Искам да не си губя времето в училище защото последните 2 години това е пълна пилеене на времето

Искам нови палки но ме мързи да си купя

Искам да си имам Tiger в двора

Искам много неща ама няма.

Comment

е какво се оплакваш, смяташ ли че не сме минали през това всички
                albireo написа

Comment

Разбира се всички са минали през това, но фактът че съм един от поредното поколение не ме утешава... :cry:

Comment

Аз уточнявам, че лятото имам много повече свободно време и ще ще присъствам по-сериозно

Comment

Абе мразя, не мразя, кат нямам друг избор ще летя... друг е въпроса че не ми харесва особено много...

Comment

Е как да няма друг избор - с корабчето и ахой напряко през Атлантика. Както са го праили хората столетия наред преди да додат хвъркатите и да утепат всичката романтика
                        XV mile the sea brode is
                        From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Mad Hatter ще идваш на сбирката нали?

Comment

Доколкото разбрах сбирката е на 21 май, нъл тъй?
                            Еми аз уж кацам в 2.00 ч, но не се знае със сигурност какво ще стане. С други думи, може и да дойда, но сега не мога да отговоря със сигурност... :roll:

Comment

Аз пък цяло лято ще работя :cry:
                              Обаче на 7 септември излизам три седмици в отпуск и къде отивам?В БЪЛГАРИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
                              То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Working...
                              X