Ще има среща на 21ви Май в 18:00 часа през кино Одеон. Който може, да идва
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СРЕЩА
Collapse
X
-
Аз няма да мога да дойда, но поне искам мъничко снимки за да оплакна очите!
Ей, хора събудете си! Я се стегнете и направете срещата! посрещнете още на летището наш Империал! Тържествен марш, проверка на ротите и заря в негова чест!
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
-
Аз съм на линия
Срещата ще е по традиция, пак пред самото кино, т.е., срещу Попа (за тези, които не са идвали досега). Не е зле да се съберем този път повече народ - отдавна не сме правили голяма среща. Така че, всеки, който е свободен по това време нека се чувства поканен.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Идвами се , обаче все съм на работа и няма как да се освободя.Плюс това и заявките се вдигнаха ... абе ужас!Най- ярките звезди на род османски
корони носят и седят на трона царски,
покорни са на заповедите господни
делата им добри и благородни.
И да воюва за правата вяра
на бащин трон султан се възцарява.
из " Корона на историите " на Ходжа Садеддин
Comment
-
Е, за тези, които не успеят в петък би могло да е утешение, че най-вероятно може да се организира някаква среща и на следващия ден - събота, да се надявам, неработен за повечето от нас (дано да е такъв и за мен).
За снимките - както дойде. Дано.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Воланд,
мерси, това звучи успокояващо, щото като гледам, май няма да стане моята за петък. Проблема не е само с времето, но и с факта, че не съм се виждала с наште от около 11 месеца... не е малко, и не мисля че ще успея да се измъкна за срещата дори и да пристигна на време...
Ако не стане това, има и други срещи надявам се. Пък и през по-голямата част от времето съм в София, така че се ще се засечемThe weak ones are there to justify the strong...
Comment
Comment