If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз няма да мога да дойда, но поне искам мъничко снимки за да оплакна очите!
Ей, хора събудете си! Я се стегнете и направете срещата! посрещнете още на летището наш Империал! Тържествен марш, проверка на ротите и заря в негова чест!
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Аз съм на линия
Срещата ще е по традиция, пак пред самото кино, т.е., срещу Попа (за тези, които не са идвали досега). Не е зле да се съберем този път повече народ - отдавна не сме правили голяма среща. Така че, всеки, който е свободен по това време нека се чувства поканен.
Идвами се , обаче все съм на работа и няма как да се освободя.Плюс това и заявките се вдигнаха ... абе ужас!
Най- ярките звезди на род османски
корони носят и седят на трона царски,
покорни са на заповедите господни
делата им добри и благородни.
И да воюва за правата вяра
на бащин трон султан се възцарява.
Е, за тези, които не успеят в петък би могло да е утешение, че най-вероятно може да се организира някаква среща и на следващия ден - събота, да се надявам, неработен за повечето от нас (дано да е такъв и за мен).
За снимките - както дойде. Дано.
Воланд,
мерси, това звучи успокояващо, щото като гледам, май няма да стане моята за петък. Проблема не е само с времето, но и с факта, че не съм се виждала с наште от около 11 месеца... не е малко, и не мисля че ще успея да се измъкна за срещата дори и да пристигна на време...
Ако не стане това, има и други срещи надявам се. Пък и през по-голямата част от времето съм в София, така че се ще се засечем
Comment