Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предложение относно дребни поправки

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Предложение относно дребни поправки

Имам едно предложение:
    Днес докато четях нещо в сайта за Третия Райх на Бойна Слава забелязах няколко грешки - правописни които са допуснати в бързината около правенето на сайта. Предлагам да ги поправим не само заради перфекционизъм а и защото в бъдеще когато надявам се информацията от Бойна Слава ще бъде широко използвана и коментирана ние трябва да бъдем на ниво. Съгласни ли сте и ако сте ще сложа грешките и местата им. Мисля че няма нищо лошо да се различаваме от останалите сайтове с нашата липса на каквито и да било грешки

Полската съпротива през септември `39 - мит или истина?

Ами просто напиши на Eisenherz лично съобщение и той ще ги оправи.

Аз също редовно намирам грешчици на www.panzerace.net и си комуникираме с пича Май-само аз го чета тоя сайт от - до
    :nworthy:
    Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Аз имах като идея тук да се слагат всички грешки открити в сайтове на Бойна Слава. Когато те се поправят съобщението с което грешките са посочени се изтрива. Така мислех да функционира ако в ОКВ са съгласни

Ето грешките тези които открих днес:

В статията за Зеп Дитрих:
      След като упорито отбранява с армията си !!!Нормндското!!! крайбрежие срещу десанта на Съюзниците и едва се отървава от английски плен при Фалезския чувал, Дитрих е върнат в Германия. Там се заема с попълването на 6-а бронетанкова армия, предназначена за ударен !!!юмрик!!! при Арденското контранастъпление

Една от причините, които насочват Хитлер към политиката, е, че след войната той няма твърде много възможности за препитание, защото няма професионално !!!обарзование!!!. (в статията - Хитлер като войник)

Картината след !!!рагзромa!!! на Съветите в Германия е с доста черни краски. (Същия абзац)

Кълна се да живея в съответствие със !!!задължеитео!!! за вярност към нашия фюрер, Адолф Хитлер, и към честта на моите предци. Бог да ми е на помощ! (към края на статията за SS - Охранителни отряди)

След тригодишна служба като !!!ръковдители!!! есесовците получават сребърни пръстени с череп, а най-силно изявилите се от тях и специален почетен меч. (пак към края на статията)

Остава една единствена задача - да се спечели доверието на стария !!!президен!!! Хинденбург,
      (в статията за Адолф Хитлер - Постигане на политическа власт

Хитлер твърди, че Третият Райх, започнал с !!!избиранетому!!! за !!!канцелр!!!, (в началото на статията за Адолф Хитлер - Началото на Третия Райх 1933-1934)

С палежа на сградата на райхстага на 27 февруари 1933 г. Хитлер получава официален повод и възможност да се !!!рзправи!!! с (малко по-надолу в същата статия)

Хитлер внимателно се !!!стареа!!! да не накърни интересите на силни (същата статия)

Внимателно !!!изтлсаква!!! настрана - два реда по-долу

Фридрих фон Паулус, е спряна и започва да се !!!сринва!!! пред Сталинград. (от статията Адолф Хитлер - Ранно господство през Втората Световна война)

Париж и разкъсвайки германците на части чрез свой вариант на !!!блитцкриг!!!. (към Адолф Хитлер - Военно отстъпление)

Всичко, което притежавам - доколкото то има някаква стойност - принадлежи на !!!пратията!!!. (из началото на личното завещание на Хитлер)

дребнобуржоазен жизнен стандарт !!!сетрите !!!ми и майката на моята съпруга, и на моите верни (из личното завещание на Хитлер)

С !!!работат!!! си и верността си те ще останат и след смъртта ми близо до мен като се надявам, (из политическото завещание на Хитлер)

Накрая те винаги трябва да помнят, че нашата задача за укрепването на националсоциалистическата държава !!!предствалява!!! (пак м политическото завещание)

Comment

Working...
      X