Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хей, Дискавъри имали и готини неща.

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Re: За интернет"величеството"

Хайде и мен пишете.Дипломиран Оръжеен спецелиаст съм, също така работя без проблем на струг, фреза, ЦПУ, Щрайхмус и прочие такива хубави машинки.Като ви гледам хубаво отборче можем да направим. Ще станем муви стар сите
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Остава да открием как да се запишем

Comment

Тази серия с преработените Минита много ме накефи.

Comment

Parabellum написа
          Хайде и мен пишете.Дипломиран Оръжеен спецелиаст съм, също така работя без проблем на струг, фреза, ЦПУ, Щрайхмус и прочие такива хубави машинки.Като ви гледам хубаво отборче можем да направим. Ще станем муви стар сите
          А как ще се казва отборът? И в кое точно предаване е най-добре да се бутнем?

Comment

А, един приятел всяка събота и неделя сглабя и разглабя скоростни кутии на автобъс "Икарус" истински Дзвер :tup:
            "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
            нека четат пред вратите
            нашата памет остъклена
            с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

О.з. механик Капитан на Вашите услуги! !!!! /чукване на токове /. На струг не мога да работя, заваряването съм още бавен, но за всичко останало... Сглобяване, разглобяване, двигатели... Ако има дупка в отбора - ето ме като запушалка за нея 8)
              На нож!

Comment

Working...
              X