Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спешна нужда от помощ - писане на историческо есе

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Спешна нужда от помощ - писане на историческо есе

Момчета, моля ви помогнете ми. Препоръчаха Ви като големи капацитети. Темата на есето, което трябва да напиша е:
    "Освобождението и бъдещето на България".
    Трябва да съм готова до понеделник. Имам нужда от свежи идеи. Трябва да се разгледа въпроса за Освобождението ни и проблемите на следосвобожденска България. Нужно е да се придържам към историческите факти.

Благодаря предварително!

Айде де Парабелум, Gollum...
    Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Парабелум си няма друга работа! Парабелум сега е зает и то много!Влюбен е!
      Значи така. Препоръчвам на Младата Дама да прочете това http://simvol.boinaslava.net/
      Сайта е много добре разработена дипломна работа защитена в Софийският Университет. Предлагам й да обърне внимание на периода след Кримската Война до 1878.
      Ако й трябва начало и ход на Руско-турската война 1877-78-да види тук

Просто за да добие представа какво всъщност представлява тази война.
      Също така щом трябва да се придържа към историческите факти препоръчвам, да си прегледа учебникът по история-там по-принцип всичко е дадено.
      Понеже Младата Дама доста късно се сети да пита щях да й препоръчам да прегледа набързо Академичното издание на "История на България"-Там вече всичко има!
      За един ден, незнам какво можеш да направиш! Все пак ти пожелавам -Успех и Късмет!
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

хммм, мога да пратя една моя темичка за периода 1877-1887...става въпрос предимно за руско-българските отношения. малко е апокрифно обаче, защото е базирано на две книжки, които бях взел от British Counsil и има разминавания с нашите учебници
        само, че трябва мейл, не върви тук да copy-paste-vam :twisted:
        Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
        каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
        каквито са мислите ти,такива са делата ти,
        каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Working...
        X