Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Статистика на населението

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

'ма то хич не е еднакво. Създаването на стереотипи збозва правилният анализ.

Comment

ма кой прави анализ тука?!

(бая наспамихме май, ма като ми е едно такова "вселенско" тая сутрин и ме мързи дори едно невронче да си активирам.... :lol: :lol: )
      XV mile the sea brode is
      From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Ej ej ej. Защо използуваш множествено число когато говориш за спам Ти искаше инфо, аз ти намери. какъв спам какви 5лв.

Comment

Хихи, ок ок. Поемам пълната и цялостна вина
          XV mile the sea brode is
          From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Тъй като темата е населението на България, ми е интересно какъв е броят на т.н. Македонско малцинство и какъв е откъде са се появили? Дали са студенти и работници, родени в Македония и учещи у нас, или са си родени тук пък се водят македонци...
            Говорих си тук с една черногорка, която сега живее в македония, и тя ми каза за много засилена анти-българска пропаганда по вестнизите им, особено във връзка с тия измислени български македонци....
            Интересно ми е има ли официални данни за това малцинство? :o
            The weak ones are there to justify the strong...

Comment

как да има като няма такова нещо
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Лошото е, че има, просто защото се намират хора, кито да повярват в това и да се обявят за такива (а това е напълно достатъчно). Заже и някаква организация си имаха.

Comment

gollum написа
                  Лошото е, че има, просто защото се намират хора, кито да повярват в това и да се обявят за такива (а това е напълно достатъчно). Заже и някаква организация си имаха.
                  А, Gollum, откъде да намеря нещо за тая организация?
                  Imperial, има всякакви хора, които си въобразяват всякакви работи. 100% е имало повод за подобни публикации в пресата, макар и не директен. Интересно ми е какви хора са тия...
                  :o
                  The weak ones are there to justify the strong...

Comment

Working...
                  X