If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Трябват ми спешно снимки на български униформи от времето на ВСВ както и информация дали са сменяни тогава. Претърсих googlе и почти нищо систематизирано не открих. В сайта на Военноисторическия музей имаше няколко униформи на офицери само и много отпреди войната. Христосков и Витман във вас ми е надеждата!
За съжаление не съм спец по униформите особенно Българските. Мисля, че не са ги променяли и особено в пехотата са се ползвали така популярните и до близкото минало "въшкарници", който датират от ПСВ и ги има в сайта на НВИМ.
Не ми е по възможностите - не разбирам нищо от правене на сайтове.
А и всъщност аз се интересувам от българските униформи именно защото не знам почти нищо за тях. Ако знаех нямаше да питам.
Даже направих тема за тях и много благодаря на всички които се отзоваха.
Аз имам снимки на офицери и български войници от края на 19 и началото на 20 век.Искаш ли да ги сложа тук?Не ти ги предложих, защото ти искаше данни за униформите от ВСВ предимно!
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment