Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предложение за среща по случай...

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Предложение за среща по случай...

приемането на отечеството в НАТО. Значи през трите почивни дни може да се организираме и да посетим Авио музея в Пловди (абе той е в Крумово ама летището се води в Пловдив). Ако има такива дето се притесняват за разходите само да спомена че двупосочен билет за ЖП-то Пловдив-София е 8 кинти, т.е. по 4 в едната посока. А предвид че Пловдив е горе-долу в средата на страната се предполага че може да се събере повечко народ .

Може и да намина.
    "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
    нека четат пред вратите
    нашата памет остъклена
    с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Gaden Gogi написа
      приемането на отечеството в НАТО. Значи през трите почивни дни може да се организираме и да посетим Авио музея в Пловди (абе той е в Крумово ама летището се води в Пловдив). Ако има такива дето се притесняват за разходите само да спомена че двупосочен билет за ЖП-то Пловдив-София е 8 кинти, т.е. по 4 в едната посока. А предвид че Пловдив е горе-долу в средата на страната се предполага че може да се събере повечко народ .
      Какво имаш предвид под "трите почивни дни"? Кажи дата.
      Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

Emi te po wsi`ki nowini go kazaha, 2,3,4 април.

Comment

То си е така, ама аз почивам от 1-ви до 12-ти, така че....

Comment

Eeeemiiiii, к'во да кажем, някой опъваме а други още щракат с пръсти Е само тримата ли ще сме в региона???

Comment

Мен по-добре не ме брой. Веднага казвам причини.
              На вас може да ви се стори малко смешно, защото едва ли имате такива проблеми, обаче аз просто не си се представям как питам майка ми дали мога да отскоча до музея с няколко напълно непознати мъже. Иначе много много ми се искаше да дойда.

Comment

Е, някои са на работа - в частните фирми рядко някой зачита каквито и да е празници.
                Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                Проект 22.06.1941 г.
                "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

За последно, коя е датата или се отлага?
                  "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
                  нека четат пред вратите
                  нашата памет остъклена
                  с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Ами то се състоя. Сега се надлъгвам с ОС на компа, но когато го оправя може да сложим и снимка. Кога ще се събираме пак в музея??? да се снимаме.

Comment

ако трябва ми прати на мейла
                      albireo написа
                      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Аз че не мога да ги кача не мога, ама става въпрос за домашния комп където трябва да ги сваля и обработя, снощи се прибрах много късно и тръгнах да инсталирам Милениум, ама нещо не ме кефи а беше късно и не ми се занимаваше.

Comment

ти па с какъв акъл си тръгнал да качваш милениума...
                          albireo написа
                          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

купих си TV тунер, пък той има разни претенции отнозно джама. инсталнах 98SE ама ми дава разни грозни грешки и едно другарче ми каза че МЕ-то било по-добро, а аз с всичкия си акъл се вързах. днеска след работа с това ще се занимавам.

Comment

Working...
                            X