Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Филтри за противогаз ?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Филтри за противогаз ?

Имам един противогаз с 5 различни по големина и цвят филтри, и нямам никаква представа за какво са.Мога да ви покажа само един от тях жълт с червена ивица.Другите разцветки са:
    -чисто жълт
    -Бял-1/2 по-тънък от стандартния и доста лек изглежда, че е противопрашен.
    -Сив
    -Стандартен зелен
    Та ако някой има инфо за това нека пише.

За Империализма

Няма ли фенове на ЯХБЗ?

Comment

Братле, аз изобщо не разбирам от противогази. Едно време ми беше попаднал немски от ВСВ заедно с металната кръгла кутия, но аз го размених за затвори и магазин за Манлихер М-95.
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

А бре пълна мъгла ми е и на мене
        Почти сам сигурен, че някой от Гражданска Защита, а може и от Пожарната да ме светне.Но проблема е че ниамам такав познат нито аз нито мойте приятели.

Comment

Аз пък си мислех, че си експерт по тях :roll: . Наистина аз съм пълен лаик и ако има някой който да ми обясни тези работи ще му бъда благодарен
          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

мм, може би Капитана ще знае
            или Гоги (не знам защо гоги... интуиция )
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Има една фирма "3М". Тя е дистрибутор (незнам дали е и производител) на здравеопазващи материали: защита от бои, прахове, газове и т.н., също така произвежда и медицински материали (стерилни), например хирургическите маски... Може да имат нещо общо и с противогазите, имат магазин на Красно село, а може да се поразгледа и в някой техен сайт.

"Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
              нека четат пред вратите
              нашата памет остъклена
              с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Сори за закъснелия отговор, но имам малко време + зверски проблеми с нета напоследък
                Както и да ер за съжаление нямам ама никаква идея.... Даже не съм и виждал такива разноцветни. Имам немска кутия от всв и няколко български от 30-те, ама те са си с по 1 филтър, докато този явно е с различни филтри за различни газове... нямам идея дори!
                На нож!

Comment

Working...
                X