Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Император за един ден

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Император за един ден

представете си че за един ден ви е даден пълен контрол над форума / сайта. Какво ще направите?
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Император за един ден

Императоре, да не си решил да абдикираш от власта!

А награден фонд имали тази анкета. Да речем, еднодневна разходка из форума с голямата имперска метла. :twisted:
    Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
    СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
    НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
    СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

ами, май нищо по-различно от сега.

Comment

АААА, половината ще избеся, другата половина на заточение и ще си иператорствам сам самичък на спокойствие...... ъ, то вярно че само един мижав форум беше... жалко... май няма да стане това с бесенето.........
        XV mile the sea brode is
        From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Ще изтрия акаунта на Севастократора :lol: и без това се затри из света на Ултима
          Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

винаги ми е било интересно как в подобни случаи истинският император се заточва в сибир/далечен остров/слага му се желязна маска така, че да бъде спасен и върнат на престола от лоялни поданици, които също предвидливо са оставени да щъкат на воля...

аз едва ли ще допусна тези грешки - дори няма да кажа нищо, преди да усмъртя владетеля и да се настаня необезпокояван на престола (нали знаете, как спасителите имат неприятния навик да се появяват точно преди екзекузията) - говоренето може да остане за след това. А на лоялните нему поданици бих им поотрязал някои и други крайници, пък ако щат да ходят да правят контрареволюции на куц крак и с една патерица...

Comment

Останки

Ама филма ще свърши и няма да има Хепи енд ако направиш така :starwars:

Дъ грейт Американ уориър олуейс винс !
              Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Танковете в Миналата и Бъдеща Война

Ако искаме да останем верни на класиката, трябва веднага да изтрием всички мнения на Бившия, акаунта му и спомена, че въобще е съществувал, като за това последното трябва да се " отстранят" всички, които са го познавали и във форума да се влее малко свежа кръв от чистите и непокварени народни маси - колкото по-глупави-толкова по добре
                "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Ами, ако забележа, ще е супер. Но иначе ще има интересни нововъведения :twisted:
                  Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

такааам, сега след като знам истинските ви лица, мога да пристъпя към чистката.... :twisted:
                    albireo написа
                    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Знаех си аз, че не си я пуснал току-така тази тема :o
                      Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

ами видите ли, аз си мисля, я да видя какви конструктивни идеи ще ми даде народа, а той народа само за бесене и чистки мисли... ами това за мен е нездравословен начин на мислене

а с нездравото какво се прави, реже се
                        albireo написа

Comment

Ами да ... нали имаше един такъв български хан или цар, който попитал византийския император, кои са византийските агенти в България, за да може да ги награди.
                          И византиецът му ги казал ... и после падали глави

Ще може ли само някой да ми припомни само кой беше умният наш владетел! Че нещо съм го забравил

Е друг въпрос е, че по мое мнение това е легенда ... едва ли някой византийски император не е бил толкоз глупав ...
                          Never let your sense of morals prevent you from doing what is right!
                          Salvor Hardin

Comment

Телериг

а императорът е бил Константин Пети "Копроним" , което може свободно да се преведе като "Посеркото", щото се бил наакал като малък и понеже е иконоборец, православните се чудели кво да му измислят и останал с това прозвище.

Comment

NATO написа
                              Ами да ... нали имаше един такъв български хан или цар, който попитал византийския император, кои са византийските агенти в България, за да може да ги награди.
                              И византиецът му ги казал ... и после падали глави

Ще може ли само някой да ми припомни само кой беше умният наш владетел! Че нещо съм го забравил

Е друг въпрос е, че по мое мнение това е легенда ... едва ли някой византийски император не е бил толкоз глупав ...
                              Хан Телериг. С един ход ликвидира всички византийски шпиони в България и поставя началото й на възхода. Годината е била 775-та
                              То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Working...
                              X