If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
АААА, половината ще избеся, другата половина на заточение и ще си иператорствам сам самичък на спокойствие...... ъ, то вярно че само един мижав форум беше... жалко... май няма да стане това с бесенето.........
XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
винаги ми е било интересно как в подобни случаи истинският император се заточва в сибир/далечен остров/слага му се желязна маска така, че да бъде спасен и върнат на престола от лоялни поданици, които също предвидливо са оставени да щъкат на воля...
аз едва ли ще допусна тези грешки - дори няма да кажа нищо, преди да усмъртя владетеля и да се настаня необезпокояван на престола (нали знаете, как спасителите имат неприятния навик да се появяват точно преди екзекузията) - говоренето може да остане за след това. А на лоялните нему поданици бих им поотрязал някои и други крайници, пък ако щат да ходят да правят контрареволюции на куц крак и с една патерица...
Ако искаме да останем верни на класиката, трябва веднага да изтрием всички мнения на Бившия, акаунта му и спомена, че въобще е съществувал, като за това последното трябва да се " отстранят" всички, които са го познавали и във форума да се влее малко свежа кръв от чистите и непокварени народни маси - колкото по-глупави-толкова по добре
"If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky
Ами, ако забележа, ще е супер. Но иначе ще има интересни нововъведения :twisted:
Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Знаех си аз, че не си я пуснал току-така тази тема :o
Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
ами видите ли, аз си мисля, я да видя какви конструктивни идеи ще ми даде народа, а той народа само за бесене и чистки мисли... ами това за мен е нездравословен начин на мислене
а с нездравото какво се прави, реже се
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Ами да ... нали имаше един такъв български хан или цар, който попитал византийския император, кои са византийските агенти в България, за да може да ги награди.
И византиецът му ги казал ... и после падали глави
Ще може ли само някой да ми припомни само кой беше умният наш владетел! Че нещо съм го забравил
Е друг въпрос е, че по мое мнение това е легенда ... едва ли някой византийски император не е бил толкоз глупав ...
Never let your sense of morals prevent you from doing what is right!
Salvor Hardin
а императорът е бил Константин Пети "Копроним" , което може свободно да се преведе като "Посеркото", щото се бил наакал като малък и понеже е иконоборец, православните се чудели кво да му измислят и останал с това прозвище.
Ами да ... нали имаше един такъв български хан или цар, който попитал византийския император, кои са византийските агенти в България, за да може да ги награди.
И византиецът му ги казал ... и после падали глави
Ще може ли само някой да ми припомни само кой беше умният наш владетел! Че нещо съм го забравил
Е друг въпрос е, че по мое мнение това е легенда ... едва ли някой византийски император не е бил толкоз глупав ...
Хан Телериг. С един ход ликвидира всички византийски шпиони в България и поставя началото й на възхода. Годината е била 775-та
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment