Та както казахме в този умеренослънчевосреднооблачностуден :lol: ден аз, Гаден Гоги, Воланд и капитана-а се разходихме до Военноисторическия. Както повечето от вас знаят състоянието на експонатите е повече от критично (лично на мене ми направи впечатление спрямо последното ми посещение) така, че идеята на RAMMSTEIN за реставрация в помощ на музея е доста добра макар и незнам до каква степен осъществима и вобще дали някой ще ни позволи.
Не направихме много снимки защото батерията на Гадния падна :cry:, а и нямаше особен ентусиазъм само аз и той си поиграхме малко с "играчките" , а самия Гоги ще ви разясни гранд плана си за лов на Пантери през лятото
Другото интересно което аз не бях виждал е изложбата вътре в зградата на оскъден брой експонати (пищови, ножове и т.н.), който доста странно за мен се продават
Ето и няколко снимки на мойта чутура и железарията :lol:
Мъка, мъка.. трябва си повече смаска както констатира Гоги
Там някъде в небесата е Air Force 1 :twisted:
Vorwärts
Истина ли е, че през повечето време се въртях около "my precious" :roll:
Даже нагазих в лайната...
SS Hauptsturmfuhrer M. Wittmann - не улучих позата на популярната снимка
Не направихме много снимки защото батерията на Гадния падна :cry:, а и нямаше особен ентусиазъм само аз и той си поиграхме малко с "играчките" , а самия Гоги ще ви разясни гранд плана си за лов на Пантери през лятото
Другото интересно което аз не бях виждал е изложбата вътре в зградата на оскъден брой експонати (пищови, ножове и т.н.), който доста странно за мен се продават
Ето и няколко снимки на мойта чутура и железарията :lol:
Мъка, мъка.. трябва си повече смаска както констатира Гоги
Там някъде в небесата е Air Force 1 :twisted:
Vorwärts
Истина ли е, че през повечето време се въртях около "my precious" :roll:
Даже нагазих в лайната...
SS Hauptsturmfuhrer M. Wittmann - не улучих позата на популярната снимка
Comment