Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Quo vadis

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Quo vadis

Накъде върви света ...
    Преди малко съобщиха по новините на BBC, че бил откраднат мобифона на шефа на Мосад. Щом израелската тайна служба го докара дотам
    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
    Проект 22.06.1941 г.
    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

ей тва ми оправи настроението за целия ден
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Нищо ново. Евреите са прословути със своята "прибраност". Но ми намирисва да е вътрешна работа.
      Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
      Неизвестен руски адмирал

Comment

и тука ли антисемитисти, ебати...

иначе случаят си е куриозен...но казва ли се по-нататък в новинката след колко минути крадецът е бил обесен за ташаците пред кабинета на шефа?

quote:
        "По времето на СССР един московчанин решил да си прави майтапи с КГБ. Обажда им се от уличен телефон и пита:
        - Ало, централата на КГБ ли е?
        - Да, слушаме ви.
        - Лошо работите другари, лошо работите...
        Затбаря телефона и се пръждосва нанякъде. След 5 минути се пробва отново:
        - Ало, централата на КГБ ли е?
        - Да, кажете.
        - Лошо работите другари, лошо работите...
        Една ръка го тупва по рамото и се чува:
        - Стараем се гражданино, стараем се..."

Comment

:lol: :lol: :lol: :twisted: с тоя виц ме закопа

Китайците Бу, Чу и Фу емигрирали в САЩ. Бу станал Buck, Чу станал Chuck, a Фу се върнал.

Учителят пита Моше: "Кой е бил Мойсей?"
          "Един кретен" - отговаря Моше.
          "Как може да говориш така за нашия славен предшественик!?"
          "Защото след като пресякъл Червено море ако беше завил надясно вместо наляво щяхме да имаме петрол". - казал Моше

Англичанин американец и белгиец си разказват за кръчми. Англичанинът казал:
          - В Лондон и ма една страхотна кръчма казва се "При Ендрю" - плащаш първата бира плащаш втората а третата е за сметка на Ендрю.
          Американецът казал:
          - В Ню Йорк има още по-готина кръчма - "При Джон" Плащаш първата бира, Джон плаща втората плащаш третата бира Джон плаща четвъртата.
          Белгиецъцът казал:
          - Няма да повярвате обаче в Брюксел имаме една кръчма - казва се "При Вандербрюл". Плащаш си първата бира плащаш втората плащаш третата плащаш и четвъртата и тогава можеш да се качиш на втория етаж и да правиш секс.
          - Хайде бе ! ти ходил ли си в тази кръчма?
          - Аз не обаче сестра ми е ходила.

- Какво занимание си намериха американците мюсюлманите и евреите след 11 септември?
          - Американците купуват масово знамена, мюсюлманите масово ги горят а евреите през това време масово ги произвеждат и продават.

-Какви са приликите и разликите между гърка и евреина
          - И двамата ще продадат майка си за жълти стотинки но гърка няма да я достави.

Двама евреи били хвърлени в газова камера. Единият констатирал:
          - Газта се покачва!!!
          :evil:
          Другият посъветвал машинално:
          - Купувай, купувай.

- Знаете ли кой е истински търговец?
          - Този който купи от арменец и продаде на евреин с печалба!

В един родилен дом объркали бебетата на негър, американец, германец и евреин. Извикали бащите им да си ги познаят. Негърът казал:
          - Моето очевидно е онова черното.
          Американецът извадил един долар и го размахал. Едно от бебетата протегнало ръчички и той рекъл:
          - Ей това е моето.
          Германецът влязъл е ревнал:
          -Хайл Хитлер!
          Едно от бебетата се насрало веднага и той казал:
          - Това е еврейчето другото е моето.

Двама ерие са изправени за разстрел пред палестински взвод. когато ги питат дали имат последни слова единия започва да псува а друия го сръгва в ребрата с думите:
          - Шшт! - да не си създаваме неприятности

- Какъв е критерият за бързина при евреите?
          - Като изпуснат монета да се наведат да я вземат толкова бързо че тя да ги удари по тила

Евреин и палестинец се сблъскват челно с колите си в Ерусалим. Като по чудо обаче на тях нищо им няма. Слизат двамата, гледат - предниците смачкани. Евреинът казал:
          - Виж какво е останало от колите ни, а на нас нищо ни няма. Това трябва да е знак от моя и от твоя бог че трябва да живеем в мир и да бъдем приятели.
          - Напълно съм съгласен с теб - възкликнал арабинът.
          - Още един знак - добъвил евреинът - Колите ни са смачкани а тази бутилка при мен е останала непокътната. Явно трябва да я изпием в чест на оцеляването и на новото ни приятелство.
          Палестинецът се съгласил евреинът муподал бутилката и той ударил няколко яки глътки след което му върнал. Евреинът обаче отказал да пие. :drink:
          - Защо не пиеш - нали сам предложи? - учудил се арабинът. :?
          - Не, мисля все пак да изчакам полицията :twisted: :twisted: :twisted:

Двама араби се качват на самолета от Вашингтон за Ню Йорк. Единият заел мястото до илюминатора а другият средното на същия ред сседалки. Малко след това се качил и един евреин и заел свободното ммясто до тях. Той си събул обувките и тъкмо се настанил удобно когато арабинът до прозореца казал:
          - Мисля че ще се разходя да си взема една кока-кола от автомата.
          - И аз ще дойда с теб - обадил се вторият арабин.
          - Няма проблем аз ще ви донеса по една кока-кола - казал евреинът и отишъл. Докато го нямало арабите се изплюли в обувките му. Донесъл им той две чаши със сламки, изпили те напитките си и след малко самолетът се приготвил за кацане. Евреинът започнал да си обува обувките и веднага ръзбрал какво е станало.
          - Ех докога ще продължава тази вражда тази омраза между нашите народи? Това плюене в обувките... и това пикаене в кока-колата? :twisted: :twisted: :twisted: :evil:

Comment

Working...
          X