Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли навити да се... !!!

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Разни интересни статии

Не ме интересува времето (Ob's stürmt oder schnet :lol: ) нито некви си пенсьонери ще се кача на куполата на Pz IV

P.S. Утре (6.02.2004) в 14:00 пред Военноисторическия музей
    Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Само да кажеш какво е "пред" - вътре в двора пред входа на залата или пред портала на улица Черковна, от който се влиза при танковете и оръдията от войната...
      На нож!

Comment

Пред портала от който се вижда Pz 4-ката и Т-34

0886801783 (Андрей) при обърквация

Comment

да направите снимки :tanks: :mechinf: :artil: :sfighter:

И аз съм навит но засега няма как да стане

снимковия материал може да се използва за саит на музея , също може да се предоставят и снимки на немската бронетехника за галерията на Аchtungpanzer.bos.ru/ кадето има машините но снимани в стария музеи и там изглеждат доста зле( надраскани , спреиове , тревясали ) като снимките да се взимат от най-добрия възможен ракурс за да не се виждат повредите по машините( скъсани вериги , липсващи части и т.н.) туку виж допринесе за туризма.
          навярно за всички ще е интересно да видят най-добрия танк на ВСВ Т-34/85 на живо и `най-мощното` САУ JagdPanzer IV-70(Vomag)

и ако видите `големия историк` с пухнали мустаци му кажете , че Т-34/85 не се е ползвал в Курската битка.

и да попитам да ли има навити през по-топлите дни да се съберат колкото може повече ентусиасти за малкко реставрация на експонатите( най-вече бронетехниката) с помоща на музея.
          в форума има много хора които се занимават с моделизъм сигрно ще им е интересно да поработят в/у реални машини да помогнат с достоверни камуфлажи за техниката( нещо като в Финландския музей) може да стане и традиция.

Comment

Иеей Добре си поиграхме наравно с дечурлигата :lol:
            Ама следващия път искам музей с Кралски Тигри :nworthy:

Между другото аз гледах филма "ЗВЕЗДА", който се оказа че изобщо не е от 2002 а си оригинален МосФильм :lol: доста комични неща но все пак ставаше горе долу. Препоръчвам "Война" той вече си е нов пак Руски за войната в Чечня
            "Если денги не платиш ебать будем, патом галаву отрежем" Аслан рулира

Comment

Доколкото знам "Мосфилм" още произвеждат филми и дори са едно от най-големите киностудия в света.
              "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
              нека четат пред вратите
              нашата памет остъклена
              с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Някое шефче да изтрие тази тема защото искам да постна подобна

P.S. Спецялно към Империал издай заповед за итриването и защото няма нищо смислено и полезно в дългосрочен план в нея след срещата

Comment

хм.. аз Звезда и Война ги гледах преди около месец някаде..
                  Война е малко лековат от към сценарии... малко рамбовски по един руски начин иначе наистина Аслан е изрод от всякаде.. и точно на репликата която цитира Michael Wittmann, съм се въргалял от смях
                  А относно Звезда... ами преди 20 години първият вариант ( не знам старата версия от кога е ) може и да е бил добре но това което гледах аз а именно този от 2002 ме разочарова много.. наивно някак и прекалено драматизирано.. беше всичко.. то бяха едни погледи то бяха едни драматични приближавания на камерата ( похват от преди 50 години ) особенно някаква руска мадама радистка .. та тя се залюби с разузнавача с големите сини очи та колкото пъти я дадоха вапросната руска ''чаровница'' толкоз пъти едни музики сърцераздирателни пускаха .. абе да си умреш или от смях или от дразнеш...
                  А да и като заключение да се оплача .. края е супер мега невероятно глупав и сачинен... подгониха разузнавачите.. и те с целия си опит взеха че се скриха в единствената барака в цялата гора.. мухахахах
                  еее това беше върха на простотията..

Comment

О, да, "Звезда" ми е направо любим. Спомних си за старите руски военни филми, които явно с нищо не се различават от стандартната американска военна глупотевина - всички умряха геройски, застреляни в гърдите. Трогателен момент - плачем за радиостанцията докато умираме. Разни Як-ове виеха като Щуки, на места неотговарящи униформи и пагони...абе пълна веселба, завъшваща с еквивалента на легендарния Альоша, запушил с гърди амбразурата..

Comment

Са тък като имам разузнавателна мрежа в музея мога да ви кажа че цялостната експозиция ще бъде готова някаде средата на лятото,тъй като в момента подготвят помещенията за тази цел.Като цяло музея е добър,само външната експозиция е малко занемарена
                      Състраданието е слабост...

Comment

Малко :? :o че тя е страшно занемарена, а само като се види как е подредена остваш с впечатление че тези или нищо не разбират или изобщо не им пука. Прмерно любимото нещо на Воланд (а то е нещо много уникално) е оставено на открито да гние, докато под навеса се е намерило място за полевата кухня.

Comment

бронираната колесница ли?
                          albireo написа
                          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Същото. Само дето спред "История на крепостите" това не е колесница а нещо като ДОТ,били са доста модерни в края на 19 век, това според мен е Румънско (за тях имам инфо че доста са се интересували от подобни конструкции) и най-вероятно е френско производство. Във всички случай доста ценно нещо, а след още една две години ще казваме че е БИЛО много ценен експонат. същото се отнася и за зенитките от ПСВ.. Абе изобщо аз лично имам много скверно мнение за персонала на музея, породено основно от контакта ми с тях във връзка със заровените танкове.

Comment

Working...
                            X