Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Айде.........

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Айде.........

Ей, да му се невиди, изтървахме светлият празник. Вчера Събота беше Тодоровден. Макар й със закъснение честит ти имен ден Имперец. Да си ни жив и здрав и все така да ни радваш.
    Другата събота, шъ черпиш шъ знайш! :imprulz:
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

аз сега научавам че било на 28ми :?
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Това е плаващ празник, който се определя от Сирни Заговезни. Но за празниците, другата събота на нашата си среща. Три суджука съм заделил и торбата ми с приказките.Стягай се!
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

:twisted:

:sheep:
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Казвал ли съм ти, че тази коза мнооо ме кефи!

Comment

оффца е тфа :rock:
            albireo написа

Comment

Незнаех, че Импириъл се казва Тодор... е нищо честит празник, ако във Форума има и други именници да се чувстват поздравени
              "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
              нека четат пред вратите
              нашата памет остъклена
              с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Working...
              X