Като монархист,отварям специална тема,за предателя и бивш български цар Симеон II.Който през 2001 и с държанието си след това,удари звучна плесница на всички уважващи себе си България,и каузата си монархисти.До 2001 година,аз боготворях този човек,и крепях на него андеждите си за възраждане на българското царство,пунищожено от комунизма.Този човек се подигра с моите,надежди,както и с надеждите на целия български народ.Отказа се от монархията.Стана премиер на една фалшива република,привлече при себе си рязаните,и пребоядисани комунисти.
Този човек е СРАМ,за великия си баща царя обединител....
Всички уважаващи себе си монархисти снеха дори уважението си от Симеон...
Само куртев му се четка...
При всичките събиия,аз заявявам че НИКОГА няма да се откажа от монархията,защото тя е символ на българския народ...
Тук искам да поясня,че изобщо не искам да се асоциирам с кобурггостката династия...Която излъчи само един добър владетел,който беше не само добър той беше велик-БОРИСЪ III....
Този човек е СРАМ,за великия си баща царя обединител....
Всички уважаващи себе си монархисти снеха дори уважението си от Симеон...
Само куртев му се четка...
При всичките събиия,аз заявявам че НИКОГА няма да се откажа от монархията,защото тя е символ на българския народ...
Тук искам да поясня,че изобщо не искам да се асоциирам с кобурггостката династия...Която излъчи само един добър владетел,който беше не само добър той беше велик-БОРИСЪ III....
Comment