Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Полезни малки програмки???

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Полезни малки програмки???

та, въпросът ми е, дали използвате (или пък са ви хвалили) разни дребни (е, може и да не са толкова дребни) програми, които например да показват лесно световното време, прогноза за времето...или пък примерно, дали файлът който сваляш от интернет е цял...хубави плейъри за филми, за музика, за разглеждане на снимки...абе в този дух :-P
    Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
    каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
    каквито са мислите ти,такива са делата ти,
    каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Точно тези програмки, за които говориш, Махадева са фактически Spy-ware и съветът ми е да си качиш Ad-aware и да си сканираш компютъра. Ще останеш неприятно изненадан от нещата, които ще откриеш. Ето ти линк:
    "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Да, имат навика да се накачат като маймунки на клон връху компа ти и да хабят ресурси или просто да гледат какво става. Много са досадни и веднъж като се хванеш да ги чистиш край няма.

Comment

хех, не това беше отговорът, който очаквах :lol: вие съвсем ми охладихте ентусиазма. ок, в момента свалям ad-ware...ми исках, така образно казано "компютърът ми да добие вид на компютър, за който се грижат". например открай време си използвам bsplayer и друг нямам, а mp3-ките дори през Media player-а си ги слушам. т.е. един WinAmp не съм качил, щото реших, че няма смисъл...сега мислех да внеса обнова, ама като гледам, май ще се откажа от идеята
        Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
        каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
        каквито са мислите ти,такива са делата ти,
        каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Че какво му е лошото на bsplayer-а. Аз го използвам от известно реме (преди бях с radlight) и си ми върши идеална работа. А за mp3 преди маса време си качих quintessential player и съм си много доволен. То аз съм си консерватор, де - каквото ми хареса веднъж няма изхвърляне . За разглеждане на всякакъв род графични файлчета използвам irfan view - много качествена програмка. Все малки и полезни инструментчета .

Comment

Вярно че bsplayer е много по-добра спрямо radlight, но качеството на филмите не е особенно добро, освен ако не използвате някоя нова версия. Аз в момента филмите ги гледам най-вече на windows media player, макар че е доста бавна и е по-неудобна от Bsplayer-а.За winamp ти препоръчвам предпоследната версия.
            За други полезни програмки незнам - на мен са ми достатъчни две за филми, една за музика, office пакета, една разархивираща (защото съм с '98) и непременно Flashget. За какво са ти повече?
            Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

Вярно че bsplayer е много по-добра спрямо radlight, но качеството на филмите не е особенно добро, освен ако не използвате някоя нова версия. Аз в момента филмите ги гледам най-вече на windows media player, макар че е доста бавна и е по-неудобна от Bsplayer-а.За winamp ти препоръчвам предпоследната версия.
              За други полезни програмки незнам - на мен са ми достатъчни две за филми, една за музика, office пакета, една разархивираща (защото съм с '98) и непременно Flashget. За какво са ти повече?:tup:

Comment

Някой ще ми каже ли защо не мога д изтривам мнението си?
                Както виждате явно съм пуснала едно и също нещо два пъти - искам да го изтрия ама не става.

Comment

Аз ползвам MicroDVD 1.2 и BSplayer за гледане на филми. WinAMP 5 за музика, а в тази версия може и филми да се гледат, много съм доволен от него. TuneUp Utilities 2003 за да ровя това-онова из ОС. Имам и няколко програмки за следене на трафика в мрежата и една AntiSpy програмка. Касперски за антивирусна. Всички архиватори Zip, RAR и ACE. В общи линии това е по-интересното.
                  Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
                  СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
                  НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
                  СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

Аз пък съм с Линукс :roll:
                    XV mile the sea brode is
                    From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Working...
                    X