Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продадоха БТК на "Вива венчърс"
Collapse
X
-
Да, доста късно, за да има някакъв реален ефект...освен това, монополистът си остава монополист, така че не очаквам кой знае какви промени в качеството на "услугите" им, да не говорим за намаляване на цената......От друга страна, силно се надявам всички онези безпросветно тъпи чиновници и чиновнички да бъдат уволнени и да се назначат млади и компетентни хора"If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky
Comment
-
Нещо ме мързи да пиша. Но на кратко става дума за пазарната политика на БТК. А тя е крайно нелогична и направо олигофренска, не отчитаща пазарната среда. Ще посоча само няколко примера:
- преминаването на времево отчитане на всички видове телефонни постове: това автоматично изключва потребителите на и-нет и ги насочва към кабелните доставчици.
- предвиденото повишаване на цените: допълнително свива потреблението и комбинирано с първото насочва все повече абонати към мобилните оператори.
- отделно липсата на ценова политика нсочва хората говорещи с чужбина към различни други алтернативни услуги кати и-нет телефонията или провеждането на разговори чрез карти за м/у народни разговори.
Реално фирмата съществува благодарение на абонамента (примерно аз плащам 4пъти повече са абонамент отколкото за самите разговори) и от фирмените абонати.
Абе както казах крайно нелогична политика води тази фирма. Подобна би била ефективна единствено при монопол, но както вече споменах вече има твърде много алтернативни варианти.
Приватизаторите се опитват да си решат проблемите чрез съкращаване на персонала (а тои наистина има нужда от мнооого голямо съкращаване, за справка може да разгледате структурата му в страницата на БТК в нета) но това по никакъв начин не се отразява на потребителя, дори напротив, те се стремят да стоварят своите негативи върху клиента, ама това в пазарно стопанство не става.
Повече като ми дойде кеф да пиша, сега съм кисел че не мога да кача хубавите и прекрасни снимки които съм направил.
Comment
-
Tozi kamuflaж беше най-шарения и оригиналния които съксеснах да намеря.
Ето това е схемата, дори номерата съм ги рисувал на ръка за да изглеждат точно по картинката, е моят модел има известни разлики, в кърмовата част съм сложил по една ролка от ходовата част, има зенитна картечница и не ми остана място за въжетата.
Comment
Comment