Ооо то май и аз имам роднинска връзка с Лорд Сендуйч. Всички познати жени ме критикуват че се храня изключително със сандвичи, нездравословно било:lol: Ама к'во да правя когато става такава мръсотия докато забъркам тесто...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аууу, какво констатирах
Collapse
X
-
I work at a crematorium and sometimes late at night I look to put on a Nazi SS uniform and pretend that I am the leader of a concentration camp
Само аз ли съм на мнение, че тази иконка >> показва среден пръст?
По темата : правя много добри ( по мое скромно, а и на хората, които са ги опитвали мнение) "лигави" омлети по стара френска рецепта, с два вида месо. Има си дори специална дума на френски, но я забравих. "Лигави" се наричат, заради начина на приготвяне и поднасяне. Няма да издавам повече тайни. Останалото са няколко яйца, малко месо и добро желание.Alliis laetum, sibi sapiens.
Comment
-
rambler каза:
[B]Хмм, интересно....а откъде намираш месо от Съвършено Нормални Животни на тази планета?
бе какво да ви кажа, то вече на тази планета не останаха нормални животни, кравите полудяха, птиците измират от грип...подушвам голяма вегетарианска конспирация :-o
само сухоежбини ям и това си е, и затова имам постоянни проблеми със стомаха, направо съм станал пословичен, ужасна история :roll:Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
Comment
Comment