Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аууу, какво констатирах

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Аууу, какво констатирах

Значи ровя си из панелите и какво открих мислите???
    Една особа от форума, казваща се в частност Димитър Александров Пеев, можела да готви пица (аз също много добре се справям, съвсем не случйно имам доста охранен вид). Понеже въпросната личност е добре позната във форума (и присъстваше на последната среща, пък май и на предишните) се предполага (а и се надяваме) да има принос и в тази насока на следващата среща.

Иначе в тази тема предлагам да си пише всякакви глупости излизащи извън съдържанието на "Кои, кои е"

Az pak sam spec na winenia kebap i razni drugi mandji :-P

Comment

Ммда, ти малко по-добре охранен от мен изглеждаш. А аз готвя пица много добре (просто на много парсеци от купешките) особенно калцоне. Всякакви други тестени нещица (тестото сам си го меся). Огретен много боичам и добре го правя.
      Ама както етръгнало темата май ще трябва да я прекръстя на "Кои с какво обича да се угоява".
      Ммм сега си стоя на работеа и ми се прияждат кисели краствички, по-точно мариновани, и царска трушия, и почвам да слюноотделям ама направо нетърпимо.

Comment

Хо-хо, би трябвало да кажа и аз, в такъв случаи - защото и аз си падам по готвенето на най-разнообразни неща - включително пици и спагети (макар напоследък да наблягам повече на китайски манджи и арабска кухня).

Comment

Уха, какъв конструктивен диалог, Та кога ще е следващата среща
          PS.Имериал трябва да добави имотикон не само с пиене но и с хапване че да може по-образно да се изразяваме

Comment

A samo da znaete kakwi parjoli wyrtia na skarata na wilata ... ei shte si oglozgate prystenctata (po taina semeina recepta (az sym pyrwiat ot semeistwoto de ... ama tui drug wapros) s mnogo i raznoobrazni podprawki i drugi glezotiiki)

Poslednia pyt kogat gi naprawih za edno iadene chetiri choweka (w taz broika wkliuchwam dwe jeni koito ne piat mnogo) izpihme 13 LITRA bira :tup:

Comment

Gaden Gogi каза:
              [B]Уха, какъв конструктивен диалог, Та кога ще е следващата среща
              PS.Имериал трябва да добави имотикон не само с пиене но и с хапване че да може по-образно да се изразяваме
              търсих бре, търсих, ама още не съм намерил
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Какви кулинари само. Аз лично обичам да си похапвам, но не обичам особено да готвя - просто нямам търпение. Иначе неща които стават бързо - например пържоли мммммм направо не искам да си помислям.:twisted:
                Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

тц тц, жена пък да не готви :-P
                  albireo написа
                  ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ееее, и вие сега.То не може всичко. Аз мога да готвя това-онова колкото да се каже, че не е без хич, но имам доброто намерение в близките 3-4 години да взема да се науча. :tup:
                    Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

Ама сте и вий. 'що аз трябва да бъда невъзпитания дето ще отбележи че тя може да намеква че ще компенсира с друго липсата на кулинарни умения.....
                      (това е груба шега ама и аз съм нецивилизован.)
                      Сега по същество: очевидно ще трябва да се съберем някъде за събота и неделя и да се огрухаме,

Comment

Тази особа, Гоги, за която споменаваш, въпросният г-н Пеев може и да готви пица, но е познат сред цялата прогресивна общественост най-вече с умението си да прави спагети, мжое да се каже, че е един истински Чърчил на спагетите - една чиния три бири изпива.
                        "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Е, това е обща особеност (или способност) на всички особи, носещи фамилията Пеев на този форум .

Comment

Еее в "Дневниците на Кафевите кубинки" само за пица ставаше въпрос. Очаквам предложение кога ще се съберем, ще демонстрираме кулинарни заложби........ще:drink: ще :jazzband: после пак ще:drink2: и ще има много :lol: :rock: :nut: :pop: :mhehe: А ако някои ни:grrr: джужно ще го

Comment

аз гласувам с всички израстъци за заключването на темата :-o ей огладнях бей, а в работата вече няма какво да се яде по това време, щот лафката затворена...пък и без това не ме пускат там, т.к. са ми мръсни кецовете (шегувам се за кецовете, по-скоро за пускането)...
                              а за готвенето...хм, аз хубау изпратих гаджето в чужбината, белким се научила да готви, нъцки, само полуфабрикати прай...то това и аз го мога :twisted: то и другото, освен готвенето, го мога сам, де, ама...:lol:
                              аз освен омлет и пържени картофи, друго не мога да правя. а, всъщност заемам в обществото и достойната позиция Сандвичар
                              Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
                              каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
                              каквито са мислите ти,такива са делата ти,
                              каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Working...
                              X