Az лично много се кефя на Модел Мастър, едно че боичките са хубави, ами и са в стъклено бурканче, то според мене е много по-добро решение от металните съдинки, просто при последните с течение на времето се антрупва засъхнала боя по периферията на отвора, това става когато се ползува боичката и се раздрусва за да се хомогенизира, от това капачето вече не приляга добре и боята почва да засъхва.Друго предимство на стъклената съдинка е че се вижда какъв точноо цвят е боята. А тук трябва да добава че пигментът може да е утаен на дъното, но това не значи че боята се е збозила, просто раздрусай съдинката и всичко е ОК. Сега тези боички са 40-50ст. по-скъпи, но са повече по грамаж пък и качеството и удобството при работа компенсират.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПАЗАР / Купува-Продава
Collapse
X
-
Намерих каталог само на Хумброл - избрах си вече няколко, въпреки че си е друго да ги видиш наистинско. Ама за съжаление сървара на магазина е отпаднал и немога да направя поръчката. Нищо друг път.
Благодаря за инфото.Dulce et decorum est pro patria mori
ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.
Comment
-
по-добре изчакай модела, на него си пише кои бои ти трябват. А е хубаво да си набавиш каталог с цветовете, в него има и сравнителна таблица. Абе вие там бонжур нямате ли??? В него би трябвало да се продават Ревелски бои. А случайно да си виждал при вас разни модели на по-апокрифни фирми??Имам предвид нещо различно то Ревел, Италери,
Comment
-
Няма нищо в Бонжура бе човек, празни рафтовете като след цигански набег.
Има още едно магазинче за такива джаджи, ам там бои не са получавали от 1 месец и незнаят кога изобщо ще получат.
Имаше няколко модела на звезда, а може и на други фирми да е имало (изключае Италиери, Ревел и Академи), но аз гледах по-известните 8-) . Предимно самолети има, какво предимно - само един танк 1:35 Тигър. За корабите не съм гледал защото не ме интересуват за момента, а това корабче дето го поръчах е за подарък, както казах, т.е. изключение.Dulce et decorum est pro patria mori
Comment
-
Принципно съм съгласен, но нека да е малко по нататък във времето, че бая разходи се очертават следващия месец-два (трябва да се плащата данъци :evil: няма как), пък и си поръчах доста неща като за начало. Но определено съм навит. :tup:Dulce et decorum est pro patria mori
Comment
-
Пушим само Модел Мастър, при никоринов глад в краен случай Хумброу, ревел само ако ще мрем. Сега се чудя дали да ви разкажа за моя цепелин, че ще се изпотрепете и всички налични ще изкупите (не че ги има много, в кварталния магазин аз взех последния, и един има в бонжура на Славейков, ама там е гифт сет, т.е. с бои, лепило и четка май.)
Comment
-
Където ти е удобно
: gaden_gogi@abv.bg
Ама ако са тука и другите ще могат да им се полюбуват.
Абе имам чувството че това вече е за темата "Моделизъм"
Comment
Comment