Съобщение

Collapse
No announcement yet.

предаването "Всяка неделя" и Кеворкян

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

предаването "Всяка неделя" и Кеворкян

За "всякя неделя" от 26.12
    Do g-n. dir K1
    Pol. Kor.
    ДО СЪВЕТА ЗА ЕЛЕКТРОННИ
    МЕДИИ

До г-н Директора
    На БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА Л ТЕЛЕВИЗИЯ

До в-к ПРО&АНТИ

ОТВОРЕНО ПИСМО

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Предаването ВСЯКА НЕДЕЛЯ водено от Кеворк Кеворкян с пошлостта си е недостойно за селска кабеларка . Става въпрос за разговора на Кеворкян с генерал Кирил Радев. Когато генерал Радев разказваше как е викан за доклад в някаква сауна от бившият министър председател Иван Костов, той имаше усмивка, която съм виждал в сатиричният театър на лицето на най-долнопробен клюкар. Дори да допуснем че това е истина КОЕТО Е ИЗКЛЮЧЕНО, един достоен български Генерал в такъв случай би трябвало да говори с възмущение, а не с такава угодническа усмивка. Само манталитета на генерал Радев, който той прояви в това предаване, е достатъчен да обясни уволнението му. Не ме учудва и факта, че досега той не е назначен на друга работа.
    Недостойните постановки на Кеворкян, с които той черни г-н Иван Костов, под ръководството на когото правителството на ОДС стабилизира финансите на изстрадалата ни Родина, спря грабежите с изникналите като гъби банки и финансови пирамиди, ограбили безнаказано с фалитите си милиони българи; спря вакханалията на групировките охранители-застрахователи, започна закъснелите реформи. Тези реформи бяха завършени вече в приетите сега в Европейският съюз Чехия, Словакия, Унгария, Полша. Това се признава от всички разумни и честни българи и всички сериозни западни медии. Това потвърдиха и държавните глави и министър председатели, участници в конгреса на Европейската народна партия, проведен в София един месец преди парламентарните избори през 2001 година. Особено впечатляващо в този дух беше изказването на испанският министър председател Хосе Мария Аснар. В нощта след тези избори г-н Костов между другото заяви: Аз изгоних мафиотските групировки от България и знам, че те никога няма да ми го простят .
    Преди няколко месеца един чуждестранен дипломат каза, че в много случаи мощните финансови групировки си купуват големи медии и чрез тях влияят върху политиката на страната ни. Както казва народа, Който плаща, той определя какво да свири музиката .
    Резонен е въпроса от кого, колко и на кого от Националната медия наричана Канал 1 на Българската телевизия, се плаща за дезинформация и подобни пошли предавания?
    N

Sevastokrator спомена "Всяка неделя"

е, Кеворкян наистина е супер противен тип, а Всяка неделе едно недомислено старческо предаване (особено се забавлявам, когато 80-годишния четец на новините се опитва да произнесе имената на популярни чуждестранни шоу и спортни звезди, които явно не е и чувал до момента...).

Прехваленият водещ и легенда на Канал 1 има такъв отвратителен стил на интервюиране, че всеки път, когато прекъсне някой насред отговора на въпроса който преди секунди е задал ми иде да го прасна с нещо, нищо, че е на телевизора.

Не, че ги разбирам тия неща, но интересите на които служи явно са така оплетени и различни, че той даже може да претендира за независима позиция - просто всеки го дърпа и някак се уравновесяват, знам ли.....

друг е въпросът какво общо има всичко това с Русия.

Comment

Working...
    X