Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви мъже харесват жените (тези в нашия сайт)?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

:tup: А ти си спамер К'во ще кажеш за новата грозотия на BMW-W? нашето дали ще е нещо интересно?

Comment

Boteff: хъмз, ако имаш също такова обаяние както онзи пич на аватара ти, надали ще имаш успех сред 2та типа
      vsu6tnost Uhanoff sum dosta gotino kopele ...mhahaha ... rusi4ak sus sivo
      sini o4i...snajen... mmm 4ak 6e si posegna... 8) :lol:

Comment

Originally posted by "Boteff"

Boteff: хъмз, ако имаш също такова обаяние както онзи пич на аватара ти, надали ще имаш успех сред 2та типа
        vsu6tnost Uhanoff sum dosta gotino kopele ...mhahaha ... rusi4ak sus sivo
        sini o4i...snajen... mmm 4ak 6e si posegna... 8) :lol:
        Пфууу, ето това е анти-представата ми за готина виншност - рус, пък и със
        сини очи на всичкото отгоре.
        Не съм писала за свой тип на човек, който може да ми хареса, само защото няма такъв. Когато някой ми хареса - просто ми харесва.
        Естествено има неща, които е за предпочитане да притежава, и това не са
        пари и кола и телефон, а чар, чувство за хумор и интелект, добродушие и разбиране.
        Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

Abe Goga ... az si mislia che nashte sha sa po konserwatiwni ... nadiawam se towa da ne powliae mnogo de ... BMW-to e naistina mnogo grozno ama srebarnite sa po byrzi ot tiah (na testowete)... kakto kazah predi niakolko meseca ... wypreki che sam cherwen ... siwite shte ni razporiat gazagite taia godian (da ne zabrawiame che imat edna godina prednina, a towa e ujasno mnogo wreme), a BMW-to shte si strada ot detskite bolesti pone pyrwite 3,4 systezania

Comment

Abe da ama имат достатъчно време да се борят с тях, докато ние ще имаме по-малко(

Comment

Originally posted by "d`za"

чар, чувство за хумор и интелект, добродушие и разбиране.
              Е това вече съм аз Чернокос с топли кафеви очи забавен интелигентен умун А... щях да забравя - и скромен Даже и очила имам за което един приятел казваше " Абе гледам те че си с цайси и те мислех за умно момче ама ти си бил кьорав бе!!"

Comment

Като че ли се продавате бре, така се хвалите :lol: :lol:
                XV mile the sea brode is
                From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Originally posted by "Sir_Gray"

Ми откакто умря PR-ката от ромски произход все е така - аз трябва да се справям и с хвалбите :lol: :lol:

Comment

Originally posted by "Sir_Gray"

Не натягат се ... :lol: :lol:

Comment

какво против руси със сиво-сини очи?
                      Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                      [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
                      きさまはしんでくださいませんか
                      [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

ha taka... d'za kaji mi go... neka me zaboli... kak vaob6te se osmelih da
                        skvernoslovq taka po nejnite nevinni suzdaniq a?!?
                        4e si pozvolih da vi i klasificiram... makar i grubo :lol:

muahaha... mai nqkoi ima nujda ot implantirane na 4uvstvo za humor :lol:

Не съм писала за свой тип на човек, който може да ми хареса, само защото няма такъв. Когато някой ми хареса - просто ми харесва.
                        hm sled kato nqma6 tip togava ne bi sledvalo da kazva6:''Пфууу, ето това е анти-представата ми за готина виншност - рус, пък и със
                        сини очи на всичкото отгоре. ''

Comment

Originally posted by "Boteff"

ha taka... d'za kaji mi go... neka me zaboli... kak vaob6te se osmelih da
                          skvernoslovq taka po nejnite nevinni suzdaniq a?!?
                          4e si pozvolih da vi i klasificiram... makar i grubo :lol:

muahaha... mai nqkoi ima nujda ot implantirane na 4uvstvo za humor :lol:

hm sled kato nqma6 tip togava ne bi sledvalo da kazva6:''Пфууу, ето това е анти-представата ми за готина виншност - рус, пък и със
                          сини очи на всичкото отгоре. ''

Хммм не с грубости, би трябвало тук да пишат само дамите! А какво се оказа, че тук пишат всички освен Дамите!

И не се нахвърляйте срещу тях като гладни вълци.

Comment

ok.. moje bi sum prekalil... mir da ima

Comment

Здравейте,Мъже и Дами,от ,,Слава,,!
                              Включва се на Александър кака му,с ваше позволение......
                              Онзи ден го питаме какви жени харесва той:
                              ,,И блондинки,и брюнетки.......но това е много лично!,,
                              Доста остроумен отговор за 10 годишен кавалер!

Аз лично харесвам коректни,лоялни и образовани мъже,които със сила и търпение могат да ме ,,понесат,,

Елена

Comment

Originally posted by "d`za"

Естествено има неща, които е за предпочитане да притежава, и това не са
                                пари и кола и телефон, а чар, чувство за хумор и интелект, добродушие и разбиране.
                                прости ми, но съм забелязал, че казвайки "чар, чувство за хумор и интелект" повечето жени имат пред вид "пари, кола и телефон".
                                не казвам, че си от тях, просто отбелязвам.

Comment

Working...
                                X