Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Правопис

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Originally posted by "Сержант Уханов"

знаете че аз винаги пиша на кирилица! и винаги без грешки, върпеки че съм руснак! 8) искам орден за това! 8)
    Общо взето е така. Поздравления! Но къде са ти главните букви?

Империал, важен е крайния резултат.
    scharfschutze ®

Comment

Я виж ти! Аз докато намеря време да седна да си допиша правилата и
      някой друг вече ги написал. SPQR благодаря, че си ми спестил малко
      работа :tup:
      Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

Originally posted by "scharfschutze"

Сержант Уханов написа
        знаете че аз винаги пиша на кирилица! и винаги без грешки, върпеки че съм руснак! 8) искам орден за това! 8)
        Общо взето е така. Поздравления! Но къде са ти главните букви?

Империал, важен е крайния резултат.
        Ппедлагам когато научиш руския толкова колкото Сержанта българския, тогава пак да говорим.

Не може да се отнасяме лошо с някой само защото е написал някоя дума грешно. И аз допускам много правописни грешки, повечето от бързане. Ако почнем да се заяждаме за глупости просто не е коректно!
        Но и подкрепям Шефа относно техническата част, пък и не е прилично да се излагаме с правописни грешки.
        Затова Апелирам да дадем най-доброто от себе си по въпроса, но същевременно да Държим и приличен тон с тези които допускат грешки!
        Все пак се учим докато сме живи!

Comment

Ех, не пропускаш да ме клъвнеш за този правопис... :lol:
          Виж какво съм написал, прочети го пак, трети път, още по-задълбочено, а после пиши. :lol: :lol:
          Смяташ, че пропускането на главните букви е от невнимание? Трябва само един Shift да се натисне за по-малко от половин секунда. Всеки знае как се започва изречението.
          :rock: :lol:
          scharfschutze ®

Comment

Originally posted by "scharfschutze"

Ех, не пропускаш да ме клъвнеш за този правопис... :lol:
            Виж какво съм написал, прочети го пак, трети път, още по-задълбочено, а после пиши. :lol: :lol:
            Смяташ, че пропускането на главните букви е от невнимание? Трябва само един Shift да се натисне за по-малко от половин секунда. Всеки знае как се започва изречението.
            :rock: :lol:
            Аз не кълва, аз раздавам правосъдие с меча си. Така както и дедите ни.
            И не се заяждам за провописа , а МОЛЯ за толерантност спрямо тези които ГРЕШАТ. Нека бъдем великодушни! И не занимаваме хората с глупости. Ти нали си Модератор, защо не оправяш грешките ами само триеш сол.

Comment

Модератор съм, но само в един раздел. Ти защо се оплакваш, като Империал ти коригира грешките, а?
              scharfschutze ®

Comment

Ой, айде стига бе хора, какво се задърпахте за тоя правопис. Какъвто, такъв сега, няма да се изпотрепем за едните главни букви я
                XV mile the sea brode is
                From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Вижте, наистина прекалявате - спазването на граматическите правила е въпрос на личен избор и култура на писане. Важното е текстът, който е публикуван на форума да може да се чете. Всеки може да различи печатна грешка от правописна, така че да не се разправяме за глупости. Още повече, че печатни грешки допускаме всички - аз лично гледам да си ги поправям (или да поправям чуждите, когато ги срещна), но все пак винаги може да се пропусне нещо, пък и понякога човек бърза.

Отделен въпрос е когато някой пише очевидно неграмотно - аз лично просто пропускам да чета мнението, защото ми е неприятна формата на изказ, но това е въпрос на лична преценка. Впрочем, придържането към основните правила също не е кой знае колко трудно.

Comment

Working...
                  X