Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БСП печели изборите

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Не е нещо, ама

Неам думи :nut: :nut: :nut: :nut: :nut: :nut:
    Last edited by Parabellum; 26-06-2005, 04:56. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Parabellum написа
      голям майтап ще се окаже, ако част от гласовете на Волен дойдат от Америка, тогава ще го питам гуведуту дали шъ обижда!
      Имам доста приятели в Чикаго и никой от тях, не е гласувал за Цар,комунисти или Атака.Изборният ден,тук,приключи преди малко.За съжаление-слаба активност в наи-голямата секция.Няколко пъти бях там.
      Учуди ме това,че идваха от други щати,симпатизанти на...ДПС.Турците тук,бяха създали добра организация.Даже се говори,че местните,получават по 20 долара от тукашен бизнесмен,ако отидат да гласуват.За съжаление,ако има спечелил-това е Доган.

Като цяло-резултатите са срам за България.
      Според мен,Атака ще запеят друга песен и хората,които са гласували за тях,ще псуват поне 4 години.Не може,където са Сапарев и Румен Воденичаров,нещата да бъдат нормални.Има нещо гнило.Очаквам да се разпаднат бързо и по-голямата част да преминат към майката-БСП.
      "Търпение и време, време и търпение..."
      Кутузов

Comment

BAGA_TUR написа
        А за кого да гласувам!?..
        Няма алтернатива!..
        Половината от гласоподавателите казаха че няма за кого да гласуват!!..
        Това не е ли тяхно право!?..
        Право е. Но после нямат морални основания да искат каквото и да било. :not:
        We don't see things as they are, we see them as we are
        ---Anais Nin----

Comment

Моите впечатления, обединени от кампанията и вчерашния ден:
          БСП - общо взето, държаха се добре и гледаха позаитивно на нещата, което е нормално, предвид факта, че са с най-много гласове на изборите, доста над нивото, което взеха на предишните.
          НДСВ - там май цари леко объркване, знам, че очакваха доста повече, особено предвид хвърлените пари и заявленията "на предишните избори глупаците ни се довериха, а тия ще си ги купим". Обаче, от друга страна, имат доста висок процент, като се има предвид, че са малко измислена партия, обединена не около идея, а около личност.
          ДПС - заслужен за тях резултат. Доган прави впечатление на политик, който е поне една глава над останалите. И един наистина трезв анализ от него. Аз лично съжалявам много, че нямаме такъв политик в другите партии. Много е жалко, да видиш разумни действия там и липсата им в повечето други парти. Е ...
          Атака - въздух под налягане и толкова. Ако има възможност да се оставят да говорят това ще си проличи особено ясно. За съжаление покрай трудностите на живота немалка част от нашите сънародници са се отчаяли, а има и такива, които са изпаднали в различни нервни състояния, както разбира се има и изпаднали в леко лумпенизирано душевно състояние - от тях идват основните гласове за тази партия. Аз лично не мога да си представя, кой иначе би гласувал за бивши доносници и агенти на СССР (по ред Берон и Сидеров) или хора като Воденичаров ... надолу просто не ми се заравя в политическия боклук, който се е натрупал там. Но според мен - те трябва да се оставят да говорят - така най-ярко ще си проличи какъв въздух под налягане са. Тъкмо ще имат възможност да го изпуснат малко
          ОДС - съвсем накратко - моето мнение е, че тя съжаляваше много, че нещата са изпаднали чак дотам, щеше направо да се разплаче, като говори първия път пред камерите.
          ДСБ - също съвсем накратко - от първото интервю на Костов аз останах с впечатлението, че той наистина се радва, че нещата са изпаднали чак дотам.
          БНС - каквото и да се каже за тях, според мен трябва да е свързано с пари
          43. Превъзходството не е въпрос просто на пазени в тайна техники.
          57. Със здрав разум не се постигат велики неща.
          71. Не е мъдър човекът, който критикува времето, в което живее.

Comment

Хахаа, дамс, като го слушах Софиянски по радиото направо си представях широко ухилената му физиономия
            АТАКА не бива да се драматизира, но не бива и да се подценява.
            knowledge is power

Comment

Право е. Но после нямат морални основания да искат каквото и да било.
              Абсолютно не си прав!!
              Ще продължа по - късно, защото ще нося компютъра си на ремонт.. :tup:

.
              ..И кажи ми ти страннико,
              чувал ли си звук,
              по- велик от тропота на хиляди коне!!?...

Comment

Лично моето мнение е, че право да критикуват имат най-вече взелите участие в изборите - без значение за кого са гласували. Е, разбира се критиките отстрани са най-сладки, понеже без да поемеш отговорност (давайки избора си за някого) можеш свободно да плюеш по всички. Аз гласувах и агитирах всичките ми познати също да гласуват - независимо кого са си избрали. В едно демократично общество именно изборите са средството, чрез което народа може да обясни някои неща на политиците си. Тези, които са се уплашили да гласуват сами се отказват от това си право. Разбира се, вярно е, че избора беше много труден, но това не е повод за отказване. Ако всеки от нас вземе да се прегъва пред трудностите - какъв народ ще станем, а?
                43. Превъзходството не е въпрос просто на пазени в тайна техники.
                57. Със здрав разум не се постигат велики неща.
                71. Не е мъдър човекът, който критикува времето, в което живее.

Comment

Малко инфо около изборите:
                  · Слуховете за изборнната победа на ДПС са силно преувеличени: ДПС в абсолютно цифри печели горе-долу толкова гласове, колкото и на предишните, но при нисската избирателна активност това му дава повече проценти.
                  · БСП печели 200 хил гласа повеч от 2001 година, което за всички избиратели е окло 3%, а от гласувалите на тези избори е около 6%.
                  · НДСВ е втора политическа сила във Пловдив и Варна.
                  · Атака е трета политическа сила в Русе, Плевен и Велико Търново.
                  · Гласовете за сините партии са много различни по региони: в София е по-силно ДСБ, в окръжните градове – ОДС.

Comment

Хана написа
                    · НДСВ е втора политическа сила във Пловдив и Варна.
                    първа, първа. А ако София е червена - срам, срам...
                    По моя преценка съм обективен.

Comment

Мисля си, че ще има предсрочни избори... Не би било зле всички освен БСП и Атака да се коалират. И щеше да е много възможно, но с Костича и непримиримостта му е за жалост много малко вероятно. Абе всъщност възможно е. Защо например ДСБ да не подкрепи правителство на всички освен БСП и Атака начело с Милен Велчев например. А после всички освен Костов да издигнат Симеон за президент. Според мен това е най-доброто решение в момента. Другия вариант БСП+ НДСВ+ДПС е много трудно осъществим на практика заради коренно различната икономическа програма на леви и центристи...

Comment

Видяхте ли накрая тоя малоумник Софиански какви ги изтърси защо него не питат кога последно е посещавал психиатър !? "Ние сме единствената политеческа сила която за пръв път влиза в парламента", "Не се притеснявайте София не е червена защото ще има син кмет още 2 години ХОХОХОХОХОХОХО", "Не се притеснявайте от Атака" ДЕМЕК всички до един казаха "Няма проблеми ще продължиме да си правиме каквото си искаме" :evil:

Как да не гласувам за Атака независимо какви са ? :twak:
                        Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Навремето Доган в едно интервю го попитаха кой е най-големия проблем на българите? Че нямат чувството за единност беше отговора.
                          Като добър онтолог вникващ в същностите на нещата и този път позна, колкото и да не ми е приятно, но това си е така.
                          Разбра се мисля добре, че българите сме повече емоционални и дори първосигнални от колкото рационални, особено като гледах репортажите за онова нещо наричащо се Атака. Погледнете заглавието на партията- може да се чете и така-А ...така.Мисля, че повече от нейните гласоподаватели са искали подсъзнателно да кажат точно това.
                          Нищо трагично няма в тези избори, но може би тя тепърва ни предстои или както казав Кустурица ние сме по природа трагични, но ако липсва трагедия ния ще си я измислим. С уважение към хората във форума за проявения разум и разбиране, независимо, че сме гласували за различни идеи и надежди.
                          здз

Comment

lzl написа
                            първа, първа. А ако София е червена - срам, срам...
                            Печатна грешка, исках да кажа - НДСВ е първа политическа сила във Варна и в Пловдив.

Допълвам статистиките си по региони. Няколко хубави, но още повече лоши новини. Започвам с лошите:
                            ДПС е първа, ПЪРВА!!! политическа сила не само в Кърджали, където винаги е била, но и в Шумен, Разград, Търговище, Силистра. В Тръговище достига почти до 50% от гласувалите.

София не е червена, въпреки че С. Станишев снощи многократно го повтори. Сборът на трите сини партии в София и Пловдив - град е първа политическа сила и пред БСП, и пред НДСВ. В някои окръжни градове обединените сини сили са пред НДСВ, в някои – след тях, но на национално равнище имат общо взето паритет:8,5+7+5,7=21,7 за сините при 21,87% за жълтите.

Comment

Проблема е, че се мислиме за големи умници и се кефиме на изказванията на Ахмед Доган защото използва думи като "субект" (по 10 пъти в изречение :lol: ) и други подобни. Докато един Буш говори 10 пъти по фанатизирано, популистки и там която думичка си изберете от модерните тези дни.. тъп е като гьон.. и пак управляват света ?
                              Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Витман знаеш много добре, че Буш е поставен от монополи и корпораций. На тях много умен и идеален не им нужен. То и зад нашите хубосници седят такива, но не си го признават. Знаете, че парите за избори след това се връщат неколкократно. Електорални еденици -май така се водеше избирателя за Доган. Все едно като сперматозоиди сме в техните нагласи. Един достига целта-другите са просто материал.Суета!!!!!

Пийнал съм и правя грешки ще прощавате....
                                Last edited by pop69; 26-06-2005, 16:30. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
                                здз

Comment

Working...
                                X