Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БСП печели изборите

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

kapitan написа
    "Царят" току-що не изключи възможността за коалиция с БСП. Интересно, човешкото падение до къде ли може да стигне?

Нищо учудващо. И НДСВ и БСП са политически представители на едно и също нещо. Както и ДПС.
    Не се изкючва "в името на националните интереси, стабилността и възхода" тези три сили да съставят едно я явно тяхно, я "консенсусно", я "експертно" правителсвто, поне "до влизане на страната в ЕС".

lzl написа
    31% от гласувалите страдат или от деменция или от малоумие. 8% също са тежко болни...
    Темата за удивителната политическа незрялост на българина след Освобождението тепърва ще се разглежда.
    Ставаме трайно и полека нещо средно между Италия от 50-те и Латинска Америка не занм откога си.
    Last edited by ; 26-06-2005, 00:26. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Именно! тогава същите които управляваха до сега пак ще управляват.Станишев ми се види мекушав.Ще видим какво ще се получи.Дано не стане втори Виденов!
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Parabellum написа
        В момента за жалост в България най-добрият политик се оказа Доган
        Най-ловкият....

Comment

Из форумите на "Сега" - адаптирано:

Меню:
          Червени раци по кримски - 31
          Жълтъци по царски - 20
          Кадаифи по ориенталски - 11
          Гаражен специалитет - 8
          Мюнхенски наденички с бира - 8
          Мавърска гозба - 7
          Усмивката на Баба Яга - 5
          Сервиз - 10
          We don't see things as they are, we see them as we are
          ---Anais Nin----

Comment

Parabellum написа
            Именно! тогава същите които управляваха до сега пак ще управляват.Станишев ми се види мекушав.Ще видим какво ще се получи.Дано не стане втори Виденов!
            Може и да стане, ако решат да разгледат въпроса с бюджетния излишък и банковата стабилност отново. Зер 10 години минаха ...
            Една криза под негово ръководство така ще ни откачи от ЕС /там и без това не размитат май вече за нас/, та може и да идва добре дошло на някои "европесимистически" сили, да ги наречем.
            Или пък, той ще говори глупости, а ние ще докретаме някак си до ЕС, като най-бедния му и изкърпен член.

Comment

Преди няколко дена гледах Слави Трифонов защото Доган беше там. Последният си призна с прав текст, че партията му помага на фирми, които са дали "дарение". С'я, и на децата им е ясно, че си е така и то не само тук, а от Токио до Вашингтон, но все пак...
              Още каза две интересни изречения: "Аз имам еди-колко си града и еди-колко си села....", в смисъл, че кметовете са от ДПС. Другото крайно интересно беше "За мен няма значение с кого ще управлявам България...". И двете изречения бяха от първо лице, единствено число.
              Общо взето, Доган може и прави каквото си иска и въобще не го крие. Дори и да каже "Взел съм 10 000 000 лева само от тая комисиона, а пък българите са гяури" ще си има 10% и ще му дреме на ...
              По моя преценка съм обективен.

Comment

dibo написа
                Из форумите на "Сега" - адаптирано:

Меню:
                Червени раци по кримски - 31
                Жълтъци по царски - 20
                Кадаифи по ориенталски - 11
                Гаражен специалитет - 8
                Мюнхенски наденички с бира - 8
                Мавърска гозба - 7
                Усмивката на Баба Яга - 5
                Сервиз - 10
                Не е смешно. Ей тъй се профанизират нещата и ей го резултата.

Comment

Запознат съм с историята и за проваленото правителство през 9х година,но зашо например ОДС да са по-добри или НДСВ.СДС също не постигна големи успехи,а това че през мандата на НДСВ ни одобриха за член на ЕС и НАТО неозначава че затова нямат заслуги правителствата преди тях.На следващите избори ще мога да гласувам и вече тогава ще се заинтересувам повече за партийте тъй като сега нямам тази възможност(нямам 18)и смятам че няма смисъл да се човъркам в тея работи,но този мандат ще следя как се разиват партийте тъй като след 4г. ще доиде един от няй-важните моменти(в личен план)първото право на "глас".

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

lzl написа
                    Преди няколко дена гледах Слави Трифонов защото Доган беше там. Последният си призна с прав текст, че партията му помага на фирми, които са дали "дарение". С'я, и на децата им е ясно, че си е така и то не само тук, а от Токио до Вашингтон, но все пак...
                    Още каза две интересни изречения: "Аз имам еди-колко си града и еди-колко си села....", в смисъл, че кметовете са от ДПС. Другото крайно интересно беше "За мен няма значение с кого ще управлявам България...". И двете изречения бяха от първо лице, единствено число.
                    Общо взето, Доган може и прави каквото си иска и въобще не го крие. Дори и да каже "Взел съм 10 000 000 лева само от тая комисиона, а пък българите са гяури" ще си има 10% и ще му дреме на ...
                    Това е предизборна реч с феодално-източен тон. Едно, че мед капе на електората му, който без да се сърдят многото умни български турци, има такъв манталитет. Второ, че от българска страна като чуят това много отиват към Атаката и кошницата пак се оплита. Хитро, много.

Comment

KG125 написа
                      Не е смешно. Ей тъй се профанизират нещата и ей го резултата.
                      Ти да не си очаквал българинът да има мозък в главата?
                      В края на краищата извадката е представителна.
                      А защо някой не обърне внимание, че половината българи ги мързи даже да изберат кой да ги управлява? Едно нещо зависи от тях, но и от него се отказват :vsad:
                      We don't see things as they are, we see them as we are
                      ---Anais Nin----

Comment

Българите дето негласуват,после много им знае устата защо този и онзи неправел нещата както трябва.Хората им дадоха шанс да изберат обаче те "няма за кого".После защо не си вършели работата.

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

Comment

BulSoldier написа
                          Запознат съм с историята и за проваленото правителство през 9х година,но зашо например ОДС да са по-добри или НДСВ.СДС също не постигна големи успехи,а това че през мандата на НДСВ ни одобриха за член на ЕС и НАТО неозначава че затова нямат заслуги правителствата преди тях.На следващите избори ще мога да гласувам и вече тогава ще се заинтересувам повече за партийте тъй като сега нямам тази възможност(нямам 18)и смятам че няма смисъл да се човъркам в тея работи,но този мандат ще следя как се разиват партийте тъй като след 4г. ще доиде един от няй-важните моменти(в личен план)първото право на "глас".
                          Вгледай се по-дълбоко, щом политиката те интересува. България е страна с малък стопански ресурс при тежка външна обстановка, да не говорим, че 15 години сме в преход от една дивотия към нормална държава. Никое правителство не може да направи чудеса. ОДС не са по-добри от НСДВ, но разликата между бившето СДС и БСП е, че втората спъна бързите реформи, които можеха да свършат още през 93-та и разруши държавата в буквалния смисъл на думата (3 долара пенсия!), а СДС е стабилизира с непопулярни, но необходими мерки.
                          Разликата пък между СДС и НДСВ е, че последното НЕ ЗАДЪЛБОЧИ реформите, за да стигне резултатът им по-осезаемо до обикновения човек, а закрепи статуквото и направи няколко изгодни за себе си големи сделки (като тази с преоформянето на външния дълг в евро).
                          Не, че СДС нямаше трески за дялане, имаше и още как. Но трябва да се вижда принципната разлика.

BulSoldier написа
                          Българите дето негласуват,после много им знае устата защо този и онзи неправел нещата както трябва.Хората им дадоха шанс да изберат обаче те "няма за кого".После защо не си вършели работата.
                          Така е. Много се "дълбоки" на плиткото, за съжаление.

dibo написа
                          Ти да не си очаквал българинът да има мозък в главата?
                          В края на краищата извадката е представителна.
                          А защо някой не обърне внимание, че половината българи ги мързи даже да изберат кой да ги управлява? Едно нещо зависи от тях, но и от него се отказват :vsad:
                          Все някога акълът трябва да дойде. За сегашния момент нямах илюзии, обаче
                          Представителна е извадката, да.
                          Last edited by ; 26-06-2005, 00:41. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Токущо двама юнака ми заявиха, че щели да ходят да гласуват за Волен-изборният ден в САЩ все още не е свършил-ей за това не трябва на българите в Чужбина да гласуват.
                            То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Особено в Турция!

Comment

Аз си мислех, че в чужбина IQ-то ни е по-високо с малко. Те чули ли са какво говори тоя за Америка?

Comment

Working...
                                X