Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честит Рожден ден на Политкомиссаря

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Честит Рожден ден на Политкомиссаря

С малко закъснение от моя страна -да си Жив и здрав!При мен все още е ден!
    Хайде за Много Години! :rock:
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Parabellum написа
    С малко закъснение от моя страна -да си Жив и здрав!При мен все още е ден!
    Хайде за Много Години! :rock:
    Благодаря,И ти да си ми жив и здрав.Всъщност да не бъда егоист- всички да сте ми здрави, защото както баба ми обичаше да казва: "Здраве да има другото ще си го купиме"
    Ха наздравее :trink39: :f_cheers:

Comment

Я кажи какви подаръци получи, не се срамувай.Тук сме свои хора!
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Чесно да ти кажа -нищо.Сам си направих подарък едно такова ножче
        Attached Files

Comment

Честито другарю Политком, здраве желаем, баба ти е умна жена да знаеш
          knowledge is power

Comment

Благодаря Шерлок.

Comment

Здраве и успехи!

Comment

Честито, честито! Ние както вчера си се бяхме събрали и се чудехме какъв е повода, а то какво било Празнували сме ти рождения ден, ама чак сега го осъзнаваме...
                "Нима, Създателю,
                съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
                мигар аз самият съм те молил
                от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Честито!
                  „Аз, Драгомир, писах.
                  Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Aйде честитутка и от мене. Та Политкомисарю като ти гледам ЕГН-то и ми хрумва следният въпрос:случайно (или не) да си бил на откриването на моделистката изложба в Пловдив? Имаше там един индивид на подходяща възраст към когото точно така се обърнаха.

Comment

Благодаря отново на всички. :nworthy: И стига вече честитки(не че не ми е приятно) но така до нова година можем да си откараме

Gaden Gogi ПРИЕМИ МОЙТЕ ОФИЦЯЛНИ ИЗВИНЕНИЯ относно един наш конфликт- не бях прав но и ти не постъпи правилно(поне аз така мисля)
                      А относно онзи "индивид" не съм аз.
                      Ето ме и мен и нещо от нашето минало
                      Attached Files

Comment

Честито и от мен жив и здрав, прав и корав Като те гледам си все едно някой хулиган, каквото пише и зад гърба ти :twisted: приличаш на мене обаче само да не си от ПФК Левски :mhehe:
                        Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Shelenberg написа
                          каквото пише и зад гърба ти :twisted: приличаш на мене обаче само да не си от ПФК Левски :mhehe:
                          Чете се "ФАШИЗМА СВОБОДА НА НАРОДА" без да съм я обработвал(резал) допълнително.Това си е целия кадър.Само дето нямах много време и това е единствения опит.А някой сеща ли се какво представлява паметника? Все пак не са излилвали тонове бетон ей така
                          А по между другото съм Левскар :tup:

Comment

Честит рожден ден.

Ето и една поздравителна песен "Комисары" - "Замполити, политруки, а по-прежнему - комисари..." руска. Не знам дали ги харесваш, ама пасва на НИК-а ти.

Във всички случаи - На Здраве :f_cheers:

Comment

Working...
                            X