Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честит Рожден Ден на Перето

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Честит Рожден Ден на Перето

Да си ни жив и здрав ! През тази година много нови оружия да събереш! Ей та ти си юбиляр бре! цели 30 лазарника! Пожелавам ти за всяка година по една пушка вместо свещ да ти забият в тортата!
    Наздраве дружина! :drink: :drink2: :jazzband: :drums: :f_cheers: :trink39: :7_2_103v:
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Въх!!!

Еи Пара!!! така ме трогна че загубих ума и дума !!!Особенно с пожеланието!!!Благодаря много наистина съм впечетлен!!!!
    ТБТ

Comment

Та какви са подаръците? Нещо по нашата тема има ли?
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Честито и от мен, и след като Парабелума ти пожела пушки, за мен остана да пожелая само здраве и щастие, плюс щиковете за пушките. Наздраве :trink39: :sm229:

Comment

Честито и от мен! :tup:
          "Нима, Създателю,
          съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
          мигар аз самият съм те молил
          от мрака да ме извлечеш?"

Comment

След пожеланието на Парабелум не ми остава друго, освен да ти пожелая много голяма торта за да има място за всичките 30 пушки
            "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
            Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Честито и от мен. Аз пък пушки не ти пожелавам, но здраве и любов да имаш и в излишък! :tup:
              Проблемът на форума :damnyou:

"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
              Паисий Хилендарски

Comment

Честито, Пере, за много години здраве и успехи в събирането на ръждилки. Събрали сме се тука с Red777 и бистрим восточний въпрос, поздрави и от негоI.

Comment

Честито и от мен, аз пък ще ти пожелая много пък униформи все пак, за да носиш пушка трябва да имаш и униформа
                  Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

:jazzband: :sm191: :f_cheers:

Честито!

Comment

Охооо!!!! Та честито!!!! Най-най-добри пожелания за много здраве, щастие и късмет!!! Че ти си на една дата с брачеда... Трябва по-често да поглеждам извън Хобито, че пропускам важни неща от форума! Още веднъж, честит ти юбилей, три пъти по толкова да навъртиш, повече - ако искаш!!
                      На нож!

Comment

Working...
                      X