Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честит рожден ден, d`za!

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Честит рожден ден, d`za!

Човек и добре да живее, рано или късно става на 18.
    Искам от цялото си сърце да ти пожелая да запазиш възможно най-дълго детето в теб и да не преставаш да изпитваш любопитство към света, който те заобикаля. Но на границата между двете, ти пожелавам освен бялото на невинността, и червеното на любовта.
    И не забравяй, когато пред теб се открият много пътища и ти не знаеш по кой от тях да тръгнеш, не се спускай наслуки по случайно избран, а седни и чакай, просто чакай. Дишай с увереността, с която си поела въздух за първи път, без да се разсейваш от нищо, чакай и чакай...Бъди търпелива и мълчаливо слушай сърцето ти. Когато то ти заговори стани и върви натам, накъдето те води то.

La vie en rose!
    "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
    Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Честито и от мен. Пожелавам ти много здраве, щастие и любов. Бъди винаги усмихната като мене с ей такива зъбки като този емотикон :mhehe:
    Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Ех...18 !
      Честито! Наслаждавай се на живота и го обичай, живей достойно, останалото са подробности
      Проблемът на форума :damnyou:

"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
      Паисий Хилендарски

Comment

Честито, честито
        Здраве, Щастие, Любов пък другото вече на 2ри план
        "Нима, Създателю,
        съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
        мигар аз самият съм те молил
        от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Честит рожден ден и от мен!
          „Аз, Драгомир, писах.
          Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Честит и от мен, бъди щастлива и усмихната.
            Rolling, turning, diving
            Rolling, turning, diving, going in again
            Run, live to fly, fly to live, do or die
            Run, live to fly, fly to live, Aces high.

Comment

.
              Last edited by ; 21-03-2006, 14:42.

Comment

Честито! :f_cheers:

:drums: :sm191: :jazzband:

Comment

Ми то май остава и аз да ти честитя, нищо че не те познавам Бъди жива и здрава! :f_cheers: ще обърна и една бира в твоя чест тая вечер.
                  (\_/)
                  (°_°)
                  (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Честито, да станеш на 18 си е вълнуващо и радостно преживяване, пожелавам ти и на бъдещите ти рождени дни, много на брой, да се чувстваш както сега.

Comment

Честито на моята Секретарка! Значи вече стана на 18 а? Време е да почерпиш! Нека в този ден всичките твои мечти да се сбъднат !
                      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Така...
                        Първо: много, много съжалявам, че не съм успяла да отделя време да видя тази тема по-рано.
                        Вече е доста късно и едва ли ще се получи ефекта, който трябваше, но искам страшно много да ви благодаря на всички. Трогната съм и сега ме е яд, че залисана покрай завършването на срока нямах време да погледна форума. Както и да е.
                        На почерпката й е време, по това спор няма. Но знам ли кога ще се озова в София, че да видя няколко от вас на куп? Ще видим как ще стане
                        Иначе много хубави пожелания, аз си пожелавам да се сбъднат, а на всеки от вас да се сбъднат двойно.
                        И последно: даа, хубаво е да си на 18. Ще мога да гласувам
                        Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

По-добре късно отколкото никога! Наздраве!
                          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Working...
                          X