Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тест:Колко сте непорочни?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Дяволът се е вселил в душата ти, млади момко !!! Покай се, докато не е късно !!! Препоръчвам ти да се уединиш в тъмнината на някоя манастирска килия, на хлебец и водица и молитва !!!
    SEMPER AGRESSUS

Comment

Парабелум, изчакай го да се зареди докрай резултата - отстрани се появяват процентите
      П.В.

Comment

valo написа
        Има си някакви общоприети правила за благоприличие. Не, че ги спазваме, но все-пак си ги има..... :mhehe:
        Общоприети правила за благоприличие няма. Те са това, което разумът казва, че е грешно, а разум също няма...
        "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
        Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

HELLCAT написа
          Дяволът се е вселил в душата ти, млади момко !!! Покай се, докато не е късно !!! Препоръчвам ти да се уединиш в тъмнината на някоя манастирска килия, на хлебец и водица и молитва !!!
          HELLCAT, слез на земята
          "Нима, Създателю,
          съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
          мигар аз самият съм те молил
          от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Девойче, струва ми се, че и твоята главица е споходена от нечестиви помисли ! Къде отива този свят !!! Содом и Гомор !!!
            SEMPER AGRESSUS

Comment

HELLCAT написа
              Девойче, струва ми се, че и твоята главица е споходена от нечестиви помисли ! Къде отива този свят !!! Содом и Гомор !!!
              О, ужас
              Отива до под кривата киселица :nut:
              "Нима, Създателю,

Comment

HELLCAT написа
                Ами не знам къде отива този свят, но ти определено си в друга посока Шао Лин е все на изток, все на изток, а след 2 години завиваш на ляво :mhehe:
                "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
                Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Да,няма вече страсти, сексът стана като здрасти - това ли се опитвате да ми кажете момичета млади ?
                  SEMPER AGRESSUS

Comment

Ами не.
                    "Нима, Създателю,

Comment

А какво тогава ?
                      SEMPER AGRESSUS

Comment

Не знам за вас , но мен справедливо ме определиха за малко ангелче
                        :teu24: - 73 % ! Ми така си е - мил , любезен , вежлив - ми какво друго
                        да сьм Обещавам весело да пьрхам сьс сладките си малки крилца
                        над Ада окуражавайки вече зачислените там форумни сьбратя , изпьл -
                        вайки вечните им мьки сьс подрьнкването на златната си лира и
                        весели песнички ( е не сьм ли добричьк ? )

Comment

.
                          Last edited by ; 22-03-2006, 08:03.

Comment

HELLCAT написа
                            А какво тогава ?
                            Ама ние нищо лошо
                            как можа да си помислиш нещо за такива скромни и мили и невинни
                            същества като нас ?
                            "Нима, Създателю,

Comment

VladDracul написа
                              Ама ние нищо лошо
                              как можа да си помислиш нещо за такива скромни и мили и невинни
                              същества като нас ?
                              Ако свещенниците видят на какви въпроси какви а ми отговорите едва ли ще ме пратят рая /вярно с малко/ а ще ме изритат директно към пъклото.... май ще се солидаризирам с оня що е рекъл : Предпочитам рая заради климата и ада заради компанията
                              may the Force be with you

Comment

Kaiser написа
                                Не знам за вас , но мен справедливо ме определиха за малко ангелче
                                :teu24: - 73 % ! Ми така си е - мил , любезен , вежлив - ми какво друго
                                да сьм Обещавам весело да пьрхам сьс сладките си малки крилца
                                над Ада окуражавайки вече зачислените там форумни сьбратя , изпьл -
                                вайки вечните им мьки сьс подрьнкването на златната си лира и
                                весели песнички ( е не сьм ли добричьк ? )
                                Е ади нема нужда !
                                Само не ми казвай, че на въпросът "Маструбиралили сте" си отговорил с "Не"
                                Как така изкара 73 процента?

valo написа
                                Ясно е... :evil: В ада ще отваряме оръжейна работилница.....Още от сега мисля, как да преоборудваме казаните във вани за оксидация
                                Е тва е ! Дяволите ще чернят цевите, ние ще пийваме алкохолец със салатка и ще наблюдаваме робите дали си вършят съвестно работата. Представи си , вземаш с дилафа един въглен и си палваш цигарката от него ! кефффффффффф! :rock:
                                Last edited by Parabellum; 04-06-2005, 00:44. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
                                То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Working...
                                X