Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Конкурс за пътепис

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Конкурс за пътепис

Конкурсът за пътепис на списание “Одисей”, Сдружение “Словото” и “ФотоФорум” стартира на 24 май 2005 г.

Регламентът:

Конкурсът е за пътепис със снимки.

Приемат се до 2 (два) пътеписа на свободна тема с обем до 7000 знака.

Всеки от текстовете трябва да е придружен от 2 до 10 снимки, свързани с темата на пътеписа. Те не трябва да са публикувани преди датата на участие на хартия, в интернет или на електронен носител.

Текстът трябва да е на кирилица.

Материалите се изпращат на адрес odysseia@slovo.bg или на CD на адреса на списанието.

Снимките, изпратени през интернет, не трябва да са по-големи от 100K.

Разрешено е използването само на авторски снимки!
    Пазете оригиналните файлове, негативи и позитиви за края на конкурса.

Авторите, участващи в конкурса, трябва да посочат трите си имена, дата на раждане, местожителство и адрес за контакт (може само електронен адрес).

Служителите от редакцията на списание “Одисей”, ръководителите на сайта Photo-forum.net и на “Словото” нямат право да участват.

Крайният срок за постъпване на материалите е 1 октомври 2005 г.

Творбите ще бъдат оценявани от публиката на страницата на конкурса http://www.odysseia.slovo.bg/

Журито: Георги Величков, ръководител на Photo-forum.net, Емил Данаилов, отговорен редактор и фоторедактор на сп. “Одисей”, и Мартин Митов, ръководител на “Словото”, ще определят победителите сред най-добрите произведения, посочени в първи кръг от публиката.

Първа награда: екскурзия, осигурена от списание “Одисей”.

Награда на публиката: осигурена от “ФотоФорум”.

Резултатите ще бъдат обявени на 1 ноември 2005 г. - на страницата на конкурса и в сп. “Одисей”, бр. 11/2005 г.

Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Тъй като ми се очертават поне 2 пътувания - едното след 6 часа, а другото в края на месеца до Москва - сигурно ще се включа Още повече, че днес си купих и нов дигитален фотоапарат - може и да ми провърви Ще има ли други ентусиасти от форумите?

Comment

Ами на мен много ми се ще да понапиша нещо, но ще да е от пътуванията във България.... горкото аз още никъде не съм ходило ... (само в едно гръцко лозе, ама то не се брои)
      "Нима, Създателю,
      съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
      мигар аз самият съм те молил
      от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Защо бе - в лозята има вълнуващи преживявания.

Comment

ето тук на един френд който не е регнат в БС.. така да се каже пътеписа.. макар и в границите на родината ..

еето..

Comment

еххх спомени, правихме състезание кой най-бързо ще окастри лозата ... много весели случки ...

...и особено - незабравимата част с прекопаването :p
            "Нима, Създателю,
            съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
            мигар аз самият съм те молил
            от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Working...
            X