Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Новата ОС на Microsoft

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

2003 Server, дори и инсталиран като десктоп вариант е много стабилна и сигурна система.
    И въпреки, че е сървър, в повечето случаи е по бърза и по малко ресурсоемка от ХР.
    http://www.bukvite.com

Comment

Чакайте малко - Сервер фамилията е нещо съвсем друго, още повече пък Сервер 2003. Но да се слага това на персонален комп е дивотия, напълно ненужно е - то си е все пак специално за сървъри.
      А Sherlock, ХП не е конципирана с мрежови възможности?!?! Това къде го прочете???? Това е първата персонална ОС (не става въпрос за споменатите горе сървърни ОС), която по начало е замислена като мрежова от Миркософт. НТ и после 2000 бяха мрежови мутанти, сиреч доразвити в тази насока, на едномашинните 95 и 98.
      XV mile the sea brode is
      From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

ето относно "слуховете" за 64 битов вин

само дето много пари искат. А аз планирам да се легализирам до няколко месеца
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ами, ЕксПи не може да се използва за сървър в рамките на една организация, няма директорийни услуги, няма мейл сървър, използва се или 2000 или Линукс или Новел Нетуеър или нещо още по-екзотично . А NT и 2000 и ЕксПи/ на който самото име му е NT 5.1, както и на 2000 е NT 5.0 / са от една фамилия, нямат нищо общо с 95 и 98, на тях продължението им беше Millenium, рядко бозава OS .2003 сървър се води наследник на 2000 Сървър, чиято основна разлика от 2000 Про е възможността да ползваш повече от един процесор и наличието на IIS майкрософтската простотия за хостване на web и ftp, която никой разумен админ не ползва :lol: . Но всичко това голямо значение няма, така че само си чешем пръстите в клавира май хех
          knowledge is power

Comment

oooo

WinHEC was the official launch for Microsoft Windows XP Professional x64 Edition and Windows Server (TM) 2003 x64 Editions, with general availability now. In a demo of the 32-bit and 64-bit versions of SQL Server 2005 running on the same hardware, the 64-bit edition was four or five times faster, allowing for not only more users but also more complex queries.

:rock:
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ето тук е обяснено по-подробно какво ще представлява графичната част на Longhorn.

На мен ми звучи много интересно, но... някак си не съм убеден, че ще го направят така, че това огромно увеличение на нужните ресурси да бъде оправдано от гледна точка на нови възможности и тн.

По-интересното за този вин е, че всъщност щял да бъде изцяло пренаписан, т.е. не е просто развитие на предишните. Което също обаче не знам доколко може да му се вярва...
              albireo написа

Comment

Ужас! Наново се започва процеса експлойт-патч-сървиспак-нов експлойт , а тамън бяха позапушили дупките
                knowledge is power

Comment

Я да си открадна темата

Athlon 64X2 4200+ & 4800+ превю

:nworthy:
                  albireo написа

Comment

Imperial написа
                    ето относно "слуховете" за 64 битов вин

http://images10.newegg.com/UploadFil...x64/index2.htm

само дето много пари искат. А аз планирам да се легализирам до няколко месеца
                    Недей! Вземи си я безплатно за една година (ако имаш АМД 64), така и така след една година вярвам, че ще я смениш с новата :twisted:
                    Проблемът на форума :damnyou:

"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
                    Паисий Хилендарски

Comment

Working...
                    X