Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвсем кратки

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Съвсем кратки

Ханс Кристиан Андерсен не е можел на практика да пише граматически правилно. (Затова пък е пишел така, както граматически правилнопишещите така и не са можели)
    --------------------------------------------------------------------------------
    Джак-Изкормвача, най-известния убиец на 19-ти век, е извършвал престъпленията си само в почивните дни. (Ами тогава е имал време човека!)
    --------------------------------------------------------------------------------
    По мнение на някои учени, човек забравя имената и лицата почти на всичките си съученици за около 22 години. (А някои и въобще съжалява, че ги е познавал....)
    Ендрю Джонсън, 17-тия президент на Щатите, е единственият президент, който лично си е шиел дрехите. (А на други дали е шиел?!)
    На човек, профсионално работещ на компютър, за ден около 15-20 000 пъти се налага да префокусира погледа си от екрана към клавиатурата.
    (Може, може!)
    Един процент от английските семейства нямат никакъв телефон. (Ехаа... )
    На света има 14.0284.194 колекционери на кибритени кутийки. (А сега де!)
    Първият географски атлас е създаден около 150 г.пр.н.е от Птоломей. Атласът е отпечатан в 1477 година в Болоня (Ей на това му казвам бързо книгоиздаване)
    Доктор Елис Чейс, написал книгата 'Здравословното хранене' и много други книги относно правилното хранене, умира од недояждане (Забравил е да се храни изглежда...)
    Ръстът на Петър Първи е бил около 213 см. (А аз си мислех, че му казват Ввлики (т.е. на руски - голям) по други причини)
    Шекспир в своите поеми споменава около 50 пъти розите. (Ами нищо чудно че според една от теориите под този псевдоним се е подвизавал известен масон)
    Повече от 60% от населението на Земята живее в границите на 20 мин път пеш до морския или океанския бряг (Жалко, че вече не спадам към тези 60%)
    В 1856 год. английският химик Уилям Перкин при опит да получи от анилин хинин, изобретява първият изкуствен химически оцветител , мовеин.
    Винсент Ван Гог продава приживе само едно свое произведение - Red Vineyard at Arles.
    Една от многочислените чаши на Наполеон е била направена от черепа на знаменития италиански авантюрист Калиостро (Дотук с темата за варварството на Крум , който пиел от подобна чашка. )
    Last edited by Avatarx; 30-04-2005, 21:23. Причина: разни
    Проблемът на форума :damnyou:

"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
    Паисий Хилендарски

На мен баща ми - генерал Георг фон Манщайн (потомствен прусак - както стигнахме до консенсус - хлебарка) ми е раказвал, че Амброаз Волар е купил доста работи на Ван Гог. Ще проверя в най-хубавата книга която притежавам (разбирай пълната живопис на Ван Гог) как стоят нещата и мисли му ако тия куриози за пореден път както и много други преувеличават или по някакън начин козметизират нещата за да изглеждат по-иначе.

Comment

Левински, провери ако обичаш и дали черепа от чашата на Наполеон е бил на Калиостро, понеже Калиостро както е известно се изхитрява да умира няколко пъти. :noway:

"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
      Паисий Хилендарски

Comment

Проверено е вече.
        Don`t kid the kidder, n00b

Comment

Винаги съм се чудел коя точно напитка е най-подходящо да се пие от череп. Ще ме прощават трезвениците, ама някак си неподходящо ми се вижда някой да пие швепс в подобна вълнуваща чашка.

Апроп: Христос Воскресе!!!

Паисий Хилендарски

Comment

Винаги съм се чудел коя точно напитка е най-подходящо да се пие от череп. Ще ме прощават трезвениците, ама някак си неподходящо ми се вижда някой да пие швепс в подобна вълнуваща чашка.

Апроп: Христос Воскресе!!!
            Я, ти кога излезе от карцера?
            В ония времена, по принцип, в такива чаши се е пиело вино. А сега можем да опитаме и с нещо по-твърдо. :rock: Стига да успеем да смъкнем черепа на някой модератор :twisted: ...Имам предвид двама-трима..

Comment

Хаха дядо ти Манщайн от Нюрнберг се измъкна та от вас няма да избяга! I :rock: :twisted:

Comment

Е, да....Някои се измъкнаха от Нюрнберг, но след това ги спипаха в Аржентина...

Comment

Erich Von Manstein написа
                  Хаха дядо ти Манщайн от Нюрнберг се измъкна та от вас няма да избяга! I :rock: :twisted:
                  Хммм. Че и на по добър пост май го назначават накрая. :noway:
                  Вало, ти сега само гледай да ме пратиш в карцера, после и двамата ще си правим компания там. :sm232::sm305:
                  Не ща аз какъв да е череп. Я виж човека(Наполеон имам предвид) , от черепа на Граф Калиостро си е пиел виното. Като ще , да е! По долу от граф няма да падаме!:sm100:

Паисий Хилендарски

Comment

Не ща аз какъв да е череп. Я виж човека(Наполеон имам предвид) , от черепа на Граф Калиостро си е пиел виното. Като ще , да е! По долу от граф няма да падаме!:sm100:
                    Огледай се и си избери някой по-титлуван.
                    Не ! Не ! Знам какво си мислиш... :aaa: Сакън.... :twak:
                    Него ще го оставим за най-накрая...

Comment

Working...
                    X