Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честит Рожден Ден, Албирео

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Parabellum написа
    Ами като влизаш рядко тук няма да знаеш кой е Албирео.
    Хайде ЧРД и от мен-макар и със закъснение, но тук при мен все още е Рожденният ти ден.
    Не че нещо, но ти и Хитлер сте родени на една и същата дата-не искам в никакъв случай да го приемаш навътре.
    Торта имаше ли? А Боза? :rock:
    Мерси Parabellum
    Мдааа, долен мизерник е Адолф, щом така се е опитал да замъгли светлата дата на моето (и на баща ми btw :nod: ) раждане, с изпъплянето си на белия свят, па макар бая години преди мен. Винаги съм твърдял, че проявява типичната за парвеню липса на такт и стил. 20ти Април може да бъде само още едно потвърждение на това
    Виж на 20ти е избухнало Априлското въстание :nworthy: - с тази дата съм свързвал винаги рожденият ми ден.
    колкото до торти и бози - в бирарията тази вечер, където беше седнала моята скромна компания от 5 души, келнерката ужасено обходи с поглед 30-35те празни бирени халби на масата и не се сдържа и попита - "Ама това всичкото наистина ли е от вас?" :f_cheers:
    Програмата продължава през уикенда с ей такива мероприятия :7_2_103v: в моята градина а ти ми говориш за пасти и бози :mhehe: хехе
    Recalibrating my lack of faith in humanity...

https://www.youtube.com/watch?v=MvqjkS6t9Yk

Comment

Честито и от мене с голямо закъснение да си жив и здрав като хуй корав :mhehe: и да празнуваш рождения си ден както го е правел Хитлер :rock:
      Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Working...
      X