Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неуспешен скок
Collapse
X
-
Според мен не е.
Първо кръвта не ми изглежда много реална - не би ли трябвало да има повече от вътрешната страна и не толкова от горната външна? Освен това от зад би трябвало да излиза не пушек, а кръв и остатъци и на всичкото отгоре, някой се е сетил да снима точно в този момент от много интересен ъгъл на самолета.
Така че моето мнение е - компютърна анимацияЕдно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...
Comment
-
И самолета е високо, според мен, за да се е отворил парашута. те на височина около3-5000 метра са в фазата на падането и после самия двигател /ръба на въздухозаборника/е твърде несмачкан, представете си каво щеше да стане ако се бяха ударили 80кг със скорост 500км/ч
Освен това вижте адреса от който е взета снимката http://slovnet.ru/ и вижте какви други снимки има тамmay the Force be with you
Comment
-
Parabellum написаТова много лошо бре.
Само като си помисля, че патката може да свали самолет-настръхвам.
с който журналисти съпровождаха Путин при посещението му в Индия ако не се лъжаmay the Force be with you
Comment
-
Parabellum написаТова много лошо бре.
Само като си помисля, че патката може да свали самолет-настръхвам."Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
-
mellisa написаНе знам дали има патици, летящи на 9 000 метра височина...
А за случая в Индия намерих това но не намерих снимки а имаше:
Между тем высадка российского "десанта" не обошлась без приключений. Президентский Ил-96 долетел нормально, а вот самолет с членами делегации и журналистами вынужден был приземлиться в Мумбаи, более известном по своему старому названию - Бомбей. После взлета из Дели в кабине пилотов послышался "посторонний шум", и было принято решение об экстренном приземлении в ближайшем аэропорту. Посадка прошла спокойно, но, когда пассажиры покинули самолет, хладнокровия у них поубавилось. У самолета оказалась сильно повреждена носовая часть. После осмотра лайнера представитель авиакомпании ГТК "Россия" сообщил, что "судя по всему, сначала при взлете самолет получил незначительное повреждение обтекателя локатора", а уже в полете он начал разрушаться. В качестве основной версии причины инцидента эксперты назвали местную птицу, ударившуюся в нос самолета. В воскресенье президент РФ отправился из Индии в Турцию.Last edited by Han Solo; 19-04-2005, 00:00.may the Force be with you
Comment
Comment