Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неуспешен скок

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Неуспешен скок

НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Брутално...

:weird:
    "Нима, Създателю,
    съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
    мигар аз самият съм те молил
    от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Това истина ли е ??!?!?!???
      „Аз, Драгомир, писах.
      Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Дано не, бе хора. Макар, че като гледам как пуши двигателят отзад, нещо определено се е забило вътре

Comment

Според мен не е.
          Първо кръвта не ми изглежда много реална - не би ли трябвало да има повече от вътрешната страна и не толкова от горната външна? Освен това от зад би трябвало да излиза не пушек, а кръв и остатъци и на всичкото отгоре, някой се е сетил да снима точно в този момент от много интересен ъгъл на самолета.
          Така че моето мнение е - компютърна анимация
          Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

И самолета е високо, според мен, за да се е отворил парашута. те на височина около3-5000 метра са в фазата на падането и после самия двигател /ръба на въздухозаборника/е твърде несмачкан, представете си каво щеше да стане ако се бяха ударили 80кг със скорост 500км/ч
            Освен това вижте адреса от който е взета снимката http://slovnet.ru/ и вижте какви други снимки има там
            may the Force be with you

Comment

Какво гледате височини и пушеци бе хора... Това е стопроцентова графика. Просто се познават от пръв поглед, личи им.

Иначе - оххх..... Това и мен ме заболя

Comment

Да, кръвта трябваше да е отнесена.
                „Аз, Драгомир, писах.
                Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Малко несвойствено седи наистина, но какво пък... в кръвта му е чара

Comment

между другото в форума на Криле се появиха истински снимки на темата- само че с птици

Comment

Това много лошо бре.
                      Само като си помисля, че патката може да свали самолет-настръхвам.
                      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Parabellum написа
                        Това много лошо бре.
                        Имаше една снимка на щъркел или нещо подобно дето беше отнесъл радиопрозрачния обтекател на носа на самолета
                        с който журналисти съпровождаха Путин при посещението му в Индия ако не се лъжа

Comment

Parabellum написа
                          Това много лошо бре.
                          Не знам дали има патици, летящи на 9 000 метра височина...
                          "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
                          Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

mellisa написа
                            Не знам дали има патици, летящи на 9 000 метра височина...
                            Че къде е казано че това е станало при полет на голям ешалон , главните издънки се получават при снижаване или при набор на височина
                            А за случая в Индия намерих това но не намерих снимки а имаше:
                            Между тем высадка российского "десанта" не обошлась без приключений. Президентский Ил-96 долетел нормально, а вот самолет с членами делегации и журналистами вынужден был приземлиться в Мумбаи, более известном по своему старому названию - Бомбей. После взлета из Дели в кабине пилотов послышался "посторонний шум", и было принято решение об экстренном приземлении в ближайшем аэропорту. Посадка прошла спокойно, но, когда пассажиры покинули самолет, хладнокровия у них поубавилось. У самолета оказалась сильно повреждена носовая часть. После осмотра лайнера представитель авиакомпании ГТК "Россия" сообщил, что "судя по всему, сначала при взлете самолет получил незначительное повреждение обтекателя локатора", а уже в полете он начал разрушаться. В качестве основной версии причины инцидента эксперты назвали местную птицу, ударившуюся в нос самолета. В воскресенье президент РФ отправился из Индии в Турцию.
                            Last edited by Han Solo; 19-04-2005, 00:00.

Comment

Working...
                            X