Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Идея / Предложение

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Сержант Алексей Воронин написа
    Със сигурност ще съм в музея този петък към 16:00, по повод на изложбата. Най-вероятно ще дойде и Пилот Мисля че е добра идея
    Дамммммм. Гледайте за един висок (красив) младеж със зеленикаво яке и един по-нисък с черно яке и шапка + очила.
    „Аз, Драгомир, писах.
    Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Пилот написа
      Гледайте за един висок (красив) младеж
      Добре бе, добре. Пилот, ти си просто скромен

Comment

Е ако аз дойда - гледайте в посоката, в която ще се обърнат всички... :p
        "Нима, Създателю,
        съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
        мигар аз самият съм те молил
        от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Comment

Известно е, че тук хората са прочути със своята скромност
            Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

VladDracul написа
              Е ако аз дойда - гледайте в посоката, в която ще се обърнат всички... :p
              ще оставяш изцедени до сухо хора след теб или смяташ да се появиш като лейди Гъдайва
              may the Force be with you

Comment

А ние ще гледаме като Том от Йорк

Comment

Поласкана съм ... :love63:
                  "Нима, Създателю,
                  съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
                  мигар аз самият съм те молил
                  от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Пилот написа
                    Дамммммм. Гледайте за един висок (красив) младеж със зеленикаво яке и един по-нисък с черно яке и шапка + очила.
                    Абе направо гледайте за Красавеца и Звяра.

Comment

Han Solo написа
                      ще оставяш изцедени до сухо хора след теб или смяташ да се появиш като лейди Гъдайва
                      Ти пък сега, трябва и кон да й търсите тогава...Ами ако няма толкова дълги коси ? :p

Сержант Алексей Воронин написа
                      Абе направо гледайте за Красавеца и Звяра.
                      И кой ще е красавицата и кой звяра ?
                      Last edited by mellisa; 12-04-2005, 17:00. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
                      "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
                      Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Защо не си направите тема Минутка за реклама? Или по-скоро "Постче за реклама". Там всеки ще си се хвали колкото си иска, по веднъж седмично. Като се почне с физическа красота и се стигне до най-дълбоките ви духовни и интелектуални качества... кой, каквото си поиска Даже може и аз да се включа... с нещо от сорта на... "Хъммммм............."
                        Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

Е, кой отива във Военноисторическия днес? Аз и Пилота сме там към 16:00, който може, да идва!

Comment

Е дайте да се чакаме някъде де.
                            И да видим кой друг ще идва щото аз принципно имам друг голям obstacle и трябва да се подготвям за него.
                            Казвайте другите, които ще идвате.

Comment

Всъщност може да сме там и малко по-рано, но ще останем до 16:30 минимум. Тъй че гледайте за нас на изложбата за модели, използвайте описанието на Пилот от по-рано, все още е активно

Comment

Дайте да си изплача мъката. В 3:40 с Воронин бяхме във военно-историческия музей. Но...изложбата, или по-точно цялата сграда в която беше изложбата, беше заключена!!! :grrr: Питахме и се оказа, че тези които са били на работа там решили че е петък и това е достатъчно основание да се приберат ВЪПРЕКИ ЧЕ ИМА ТАБЕЛКА НА КОЯТО ПИШЕ,ЧЕ ИЗЛОЖБАТА Е ВСЕКИ ДЕН ДО 17:00 ЧАСА!!!
                                Нито видяхме самолетите вътре, нито нищо...
                                Как съм ядосан на управата на музвя :twak:
                                „Аз, Драгомир, писах.
                                Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Working...
                                X