Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на пишещите от форума

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

На мен пък ми стана интересно с това магнитно поле Значи каквото ми каза един познат астрофизик:
    Как става: първо полето почва да отслабва и тук таме се появяват петна с обратна поляризация докато в един момент не се стигне някаква критична точка и тогава се обръща изведнъж.
    Последствията от това са нулеви. По-скоро докато отслабва може би ще се повиши малко УВ радиацията, идваща от космоса (магнитното поле обира една част от боклука, който ни праща слънцето), но повишението ще е пренебрежително малко в сравнение с повишението от парниковия ефект например.
    Оттам нататък се отплеснахме за ядрото на Земята и че имало теории напоследък, че не е баш сферично, ми цилиндрично, а на всичкото отгоре и не било точно в центъра
    Но като цяло магнитното поле отпада като причина за свършека на света, ще трябва друга да си търсим
    XV mile the sea brode is
    From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Sir Gray написа
      Но като цяло магнитното поле отпада като причина за свършека на света, ще трябва друга да си търсим
      Ако трябва ще почнем една ядрена война, ей така, за удоволствие
      „Аз, Драгомир, писах.
      Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

kapitan написа
        Ауууу спамери със спамери!!!! Марш всички в ъгъла!!! И ще стоите там до 2012.... или до второ нареждане!

Точно така :tup: :mhehe:
        Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Пилот написа
          Ако трябва ще почнем една ядрена война, ей така, за удоволствие
          Няма нужда ! Достатъчно е 1 млрд. китайци едновременно да подскочат и ..хоп.. те ти природен катаклизъм с ужасни последици.. :twisted:
          SEMPER AGRESSUS

Comment

HELLCAT написа
            Няма нужда ! Достатъчно е 1 млрд. китайци едновременно да подскочат и ..хоп.. те ти природен катаклизъм с ужасни последици.. :twisted:

Comment

Sir Gray написа
              О, свършекът на света може да се причини от много фактори, от които магнитното поле е една от най-малките ни грижи.
              През последните 500 милиона години Земята е преживяла 5 масови унищожения на почти всички животински и растителни видове и пак е оцеляла и е била населвана. Всъщност както казва Дарвин, масовото изчезване на едни видове не трябва да се приема като катастрофа в макроплан, защото това води неименуемо до появата на нови видове. Друг е въпросът, че ако сега се случи нещо подобно ние вероятно няма да сме сред оцелелите. Но това, в стълбата на историята на Земята е много малък проблем и не засяга друг, освен Хомо Сапиенс Сапиенс.
              Всъщност, реално погледнато, ако не бе съществувала кризата от началото на Триеста преди около 250 млн години, която се изразява с унищожението на почти всички живи видове, но от която оцеляват прадедите на динозаврите и на бозайниците, последните разбира се не по-големи от съвременните катерици и плъхове, ние нямаше да съществуваме. Постепенно динозаврите стават господари на този свят, но ново унищожение от края на Кредата и началото на Юрата към 65 млн години позволява на малкия Пургаторис и неговия братовчед Плезиадапис да изпълзят и така започва дългата еволюция, която в крайна сметка ще доведе до нас.
              А днес дори няма нужда от нещо особено като усилие за да унищожим света, ако разбира се вече не сме почнали. Лично мен не ме е страх от комета или смяна на полюсите, страх ме е от нашите собствени дела.
              "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
              Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Достатъчно е да България да завладее целия свят и тогава :1087:
                Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Мелиса, на това един безмерно по-умен човек от мен го е нарекъл Съзидателно-унищожителния принцип или Светът като катастрофа
                  XV mile the sea brode is
                  From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Не помня къде срещнах следния виц (по темата е):
                    След ядрения апокалипсис една горила срещнала едниствения оцелял човек:
                    - Е, какво ? Да започнем всичко отначало !
                    SEMPER AGRESSUS

Comment

HELLCAT написа
                      Не помня къде срещнах следния виц (по темата е):
                      След ядрения апокалипсис една горила срещнала едниствения оцелял човек:
                      - Е, какво ? Да започнем всичко отначало !
                      Знаеш ли как му се вика на това ?
                      С моите вицове по моята глава :lol: :lol: Това е любимият ми виц, който разказах преди около седмица. Но аз го предпочитам в моя си вариант.

Когато най-накрая завършила третата световна война и радиоактивните облаци се разнесли, към последния, оцелял като по чудо човек се приближава маймуна, тупва го приятелски по рамото, усмихва му се мило и пита
                      -Е какво, хомо сапиенс?! Ще започнем ли всичко отначало?
                      "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
                      Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

А бе вицът си е готин

Предлагам друга версия:
                        След ядрения апокалипсис мъжка горила срещнала единствената оцеляла ЖЕНА:
                        - Е, какво ? Ще започнем ли отначало ?
                        - Днес не мога - отговаря ЕДИНСТВЕНАТА - боли ме глава !
                        Last edited by HELLCAT; 11-04-2005, 16:58. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
                        SEMPER AGRESSUS

Comment

Хах, този си го бива
                          Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

Working...
                          X