If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Видях, че подобна тема вече съществува, но нека и аз ви предложа една нова среща за онези, които искат и могат.
И така, какво ще кажете за 23.12.2012 ?
Желаещи ?
"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque." Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
КАНЦЕЛАРИЯ НА ВИЦЕПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
ДО
ВЕТЕРАНИТЕ от
ФОРУМИ БОЙНА СЛАВА
СКЪПИ БОЙНИ ДРУГАРИ,
Благодарим Ви за любезната покана за традиционната среща на ветераните от Форуми Бойна Слава. С най- искрено съжаление сме длъжни да Ви заявим, че важни ангажименти, свързани със съдбините на нашето мило Отечество, ни налагат да Ви лишим от нашето присъствие.
Използвам случая да Ви поднесем нашите най-отлични чувства и благопожелания към Вас по повод предстоящите коледни и новогодишни празници !
Президентът и министър - председателят паднаха жертви на атентата от 20.12.2012г. Покушението бе извършено срещу кортежа им, движещ се по бул. "Кенеди" в София. По силата на 24-та поправка на Конституцията,ВИЦЕПРЕЗИДЕНТЪТ, т.е. НИЕ, встъпихме в следните длъжности и.д. Президент и и.д. Министър - председател, като оказохме на Българския Народ честта да поемем и поста Върховен Главнокомандвуващ на Въоръжените Сили на Републиката и званието ГЛАВЕН МАРШАЛ НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ !!!
... българската армия... която отдавна вече най-ниски са майорите... основната ударна сила е от полковници... а имаме и около 10 000 генерала... т.е. армия от около 11 000 души.
Генерал - полковник,
От Вас ще излезе чудесен командващ на Експедиционния корпус в Антарктида.
Поздравления!!!
Самолетът Ви излита утре в 05.30ч.
Очаквам Вашия доклад от Ливингстън !
Поздрави !
Е аз си прегледах тефтерчето и мисля, че имам някакво
маааалко свободно време на 23.12.2012 между 18:00 и 21:00
...
стига да не се объркат плановете от 22.12.2012 :p
"Нима, Създателю,
съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
мигар аз самият съм те молил
от мрака да ме извлечеш?"
Генерал - полковник,
От Вас ще излезе чудесен командващ на Експедиционния корпус в Антарктида.
Поздравления!!!
Самолетът Ви излита утре в 05.30ч.
Очаквам Вашия доклад от Ливингстън !
Поздрави !
Май в харков се е отворила работа и за артилерист на Pz 4. Иди да помагаш на Николай, че той е радистче там. И не питай защо че ще ти пратя хер Флик и фон Смолхаузен и тогава ще ти се прище да си бил в Сталинград.
Видях, че подобна тема вече съществува, но нека и аз ви предложа една нова среща за онези, които искат и могат.
И така, какво ще кажете за 23.12.2012 ?
Желаещи ?
По това време сигурно ще унищожавам поредната американска база на астероидния пояс. Но ако сме във временно примирие може и да дойда.:fire: :fire: :fire:
Comment