If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque." Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Ами не знам, по принцип сме една седмица преди / след Б-я (май след...).
Като сме тръгнали на тая тема... откакто смениха времето ми разбиха съня- все си лягам вече след 1.30. Понеже си там където са го измислили това лятно време, моля те ако имаш възможност иди на гроба на отговорния и постави една свещ /ако има такъв обичай/ с думите че целия свят би се чуствал далеч по-добре ако не бяхме пестили от свещи...
Спокойно, и аз си лягам в 1.
Да не си бяха избирали такъв капиталист дето да пести от всичко за президент. Вместо това някой от Северна Корея-нито свещи, нито ток. И въобще не те интересува часа
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Като сме тръгнали на тая тема... откакто смениха времето ми разбиха съня- все си лягам вече след 1.30. Понеже си там където са го измислили това лятно време, моля те ако имаш възможност иди на гроба на отговорния и постави една свещ /ако има такъв обичай/ с думите че целия свят би се чуствал далеч по-добре ако не бяхме пестили от свещи...
Да ти кажа, не бях убедена, че се обръщаш към мен, понеже цитираше Империал преди това, но като знам кога и кой го е измислил лятното време, едва ли е за него
Всъщност, ако направим една малка сметка, ако сте родени между смяната през пролетта и тази през есента, сте започнали живота си с един час печалба и за да го запазите е необходимо да умрете през зимата, т.е., между есенната и пролетната смяна
А за онези, които са започнали живота си вече като губещи, печалба не може да има, но поне може да не губите, ако имате добрата идея да умрете в същия период Успех :p
П.С. А ако се оплакваме за 1 изгубен час, представяте ли си колко викове е имало при смяната на двата календара и загубата на 13 дни, т.е., цели 312 часа ! :nut:
"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque." Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
П.С. А ако се оплакваме за 1 изгубен час, представяте ли си колко викове е имало при смяната на двата календара и загубата на 13 дни, т.е., цели 312 часа ! :nut:
То майтап майтап, ама тогава е имало еквивалента на днешното гражданско неподчинение - селски въстания :aaa: .
Shut me down! Machines making machines! How perverse!
...............Всъщност, ако направим една малка сметка, ако сте родени между смяната през пролетта и тази през есента, сте започнали живота си с един час печалба и за да го запазите е необходимо да умрете през зимата, т.е., между есенната и пролетната смяна ........................
Ех мило момиче... когато съм бил зает със своето раждане е нямало смяна на лятно и зимно време :p бях хлапе когато го въведоха, но това не ми пречи да ги ругая до сега.... седим си вчера с една девойка и си мислим че е сравнително рано- светло си беше, а то 19,30... а ние се бяхме отплеснали... просто се обърква биологичния часовник на хората, а това е нещо което не може да се пренебрегва с лека ръка
Comment