Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Първият ден на пролетта

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Първият ден на пролетта

Първият ден на пролетта,
    първият ден на радостта,
    първият ден на любовта
    носят сила и живот,
    носят сила и живот.

И оживява и ни буди със любов.
    Ставайте от сън, деца.
    Пролет мила веч дойде.
    Цялата природа пее.
    Слънце топло вече грей.
    Носи цветя и плодове,
    носи песни и игри.

Първият ден на пролетта,
    първият ден на радостта,
    първият ден на любовта
    носят сила и живот,
    носят сила и живот.
    И земята се събужда от съня.
    Почва новий светъл ден,
    новий ден на пролетта
    И природата ликува,
    че я слънце топло грей
    и лъчи обилно лей.
    Всичко радва се и пей.

/Олга Славчева /

Честита пролет
    "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
    Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Честита Първа пролет на всички !
    Тази година пролетта ми прилича на невинна девойка, усетила преливащите тръпки на жената в нея !

Comment

Честита Пролет, съфорумници!

Повече слънчеви дни и много Усмивки!
      "Нима, Създателю,
      съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
      мигар аз самият съм те молил
      от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Ех ... а и деня днес е толкова хубав, направо не ме свърта в офиса, ама няма как
        Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
        Проект 22.06.1941 г.
        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Дааа, пролетта е... трудно е да бъде изразено какво е (но пък всяка нова е различна, което й е най-хубавото ). Честита пролет на всички съфорумници! Макар че за мен тя започна преди няколко дни с първият истински пролетен ден (какво да се прави, но в това метерологията има много повече права от предписанията на календара ).

Comment

Този път се включвам навреме. Честита и от мен макар че на мен любимите ми сезони са лятото и зимата
            Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Пролет... радвам и се през четири реда стъкла и един ред щори. По това което виждам на вън е много приятно, но имам заповеди да си върша работата...
              Честита пролет на всички, особено на тези, които могат да излезат навън и да и се порадват.
              „Аз, Драгомир, писах.
              Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

messire Woland написа
                Ех ... а и деня днес е толкова хубав, направо не ме свърта в офиса, ама няма как
                Ей, взе ми думите от устата, маааму стара.
                Честита на всички! (Как няма да е честита... Аз съм роден през март...!)

P.S. Много мил поздрав, Мелиса!

Comment

А аз казвам, че е честита въпреки, че съм родена през март. :p

Много се надявам всички днес да са успели да усетят поне един слънчев лъч в косите си и това да ги е стоплило поне малко, дори и затворени в кабинети и зад щори и пердета

А пролетта...ех, пролетта ! Идва всяка година и изведнъж се сещам, докато го гледам облян в светлина и топлина, колко лудо и неизлечимо съм влюбена в града, в който живея. През прозореца си виждам езерото, което е на 10 метра и лебедите, които плуват. Крясъците на птиците, виковете и смеха на децата, ароматите на пролетните цветя. И едно особено усещане, трудно обяснимо, за нещо ново, за нова надежда, за нови мечти...

С две думи, магията на пролетта.
                  Last edited by mellisa; 21-03-2005, 19:33.
                  "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."

Comment

Навън е облачно и сиво, че и щорите са пуснати.
                    ми се а трябва да се работи...
                    albireo написа
                    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial написа
                      Навън е облачно и сиво, че и щорите са пуснати.
                      ми се а трябва да се работи...
                      Мда...Оптимист както винаги, нали ?
                      Съжалявам, ако времето е лошо, но ако се усмихнеш може и да стане мааалко по-слънчево, не мислиш ли ?
                      Усмихни се, Империал, животът е толкова кратък и ценен.
                      Усмихни се, Империал.
                      Усмихни се !

Comment

Честита Първа пролет на всички ! Нека Първа пролет бъде едно ново начало за всички Вас !
                        p.s. кой е авторът на пейзажа ?

Comment

mellisa написа
                          Мда...Оптимист както винаги, нали ?
                          Съжалявам, ако времето е лошо, но ако се усмихнеш може и да стане мааалко по-слънчево, не мислиш ли ?
                          Усмихни се, Империал, животът е толкова кратък и ценен.
                          Усмихни се, Империал.
                          Усмихни се !
                          ooo, съжалявам, направил съм погрешно впечатление. Това съм го постнал сутринта още докато съм бил сънен. Всъщност съм доста весел и енергичен днес.

И все пак благодаря за пожеланията.
                          albireo написа
                          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

mellisa написа
                            А аз казвам, че е честита въпреки, че съм родена през март. :p

Много се надявам всички днес да са успели да усетят поне един слънчев лъч в косите си и това да ги е стоплило поне малко, дори и затворени в кабинети и зад щори и пердета

А пролетта...ех, пролетта ! Идва всяка година и изведнъж се сещам, докато го гледам облян в светлина и топлина, колко лудо и неизлечимо съм влюбена в града, в който живея. През прозореца си виждам езерото, което е на 10 метра и лебедите, които плуват. Крясъците на птиците, виковете и смеха на децата, ароматите на пролетните цветя. И едно особено усещане, трудно обяснимо, за нещо ново, за нова надежда, за нови мечти...

С две думи, магията на пролетта.
                            Рибите сме поетични сърца и това си е... Най-романтичната зодия, както казваше една моя любима.
                            Миналата пролет и аз я бях на брега на едно езеро ... Абе, всъщност си беше много дълбок, затворен залив в една страна в Далечния запад - колко красиво беше пролетното слънце като залязваше над водата и хълмовете зад нея... Точно като в романите на Купър...

Comment

Да а времето на вънка наистина е прекрасно. Дано ни чака успешна и хубава година.
                              НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

Working...
                              X