Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета на Десетилетието!

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Анкета на Десетилетието!

Позволявам си да го пусна и тук: анкета на десетилетието за футболист на 1990-те. Ето линка, вижте долу вдясно на екрана:
    Poll of the Decade

Както се вижда, борбата е между нас и румънците и никак не ми се иска да им се дадем, дори и само от единия инат. Отделно дето Ицо е къде къде по-велик футболист от Хаджи. Анкетата продължава до неделя и затова нека всеки патриот да пусне едно гласче, не е трудно и отнема по-малко време, отколкото прочитането на тази тема. Благодаря

Дадох своя глас за каузата! Стоичков води с 58%! Урааааааааа!!!
    „Аз, Драгомир, писах.
    Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Май някой е пуснал "генератор" на гласове..

.
      ..И кажи ми ти страннико,
      чувал ли си звук,
      по- велик от тропота на хиляди коне!!?...

Comment

BAGA_TUR написа
        Май някой е пуснал "генератор" на гласове..

.
        Определено, и от наша, и от тяхна страна.

Comment

Тоест, класация: "Коя програма е по - добра?"

.
          ..И кажи ми ти страннико,
          чувал ли си звук,
          по- велик от тропота на хиляди коне!!?...

Comment

На всички гласували, благодаря. Стоичков заслужено и логично спечели с голяма преднина пред Хаджи и останалите.

20:21 21.03.2005г.
            Агенция "Фокус"

София. Селекционерът на българския национален отбор Христо Стоичков спечели анкетата за “Футболист ¹1 на 90-те години”, която се провеждаше на сайта на “Евроспорт”, съобщи специално за Агенция Фокус Йордан Божинов от телевизионния канал. Българската легенда печели с 58% срещу 40% за румънеца Георге Хаджи. В анкетата вота си дадоха общо 899 338 души. По-късно тази седмица Камата ще бъде награден на специална церемония в София, която се организира от централата на “Евроспорт” във Франция. Допитването, което продължи една седмица, беше белязано от скандал с фалшиви гласове в полза на румънската легенда Георге Хаджи. Намесата на хакерите веднага беше разкрита и това наложи близо 24-часово прекъсване на допитването. Ден по-късно то беше възобновено, след като бяха отстранени фалшивите гласове. Освен Стоичков и Георге Хаджи, феновете можеха да гласуват още за аржентинеца Габриел Батистута, за италианеца Паоло Малдини, за бразилеца Ромарио, за датчанина Петер Шмайхел или за друг
            Last edited by TVV; 21-03-2005, 22:37. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Ха, значи нашият генератор е бил класи над румънския
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Да, даже румънците са ги хванали и смъмрили . Все пак Стоичков му е кум на Хаджи, а не обратното, така че мисля че нещата са си дошли на мястото, в крайна сметка

Comment

Working...
                X