Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честит 8 - ми Март !

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

За 8-ми март

:rock: Най-сърдечни поздрави за нашите жени!!! Нека все така упорито и всеотдайно да ни търпят със нашите идиотщини, пиянства, ругатни, хъркания, оригвания, пръдни и прочиее дивотии и простащини. А ние на този ден и никой друг, ще вземем по една проскубана китка, ще залепим по една мазна целувка и ще се отчетем за цяла година. :fire:
    :tup: А в работата? Ее, там е друго нещо! На този ден сме купили нещо от скътания Фонд "И аз дишам!!!". Хем малко, хем скъпичко, за хубавата ни колежка, с която честичко пием кафе и се заглеждаме под полата и. А като се наведе и онези и работи се изтърколят насам-натам, ние като пъпчиви ученици се вълнуваме и си мечтаем да ги пипнем! Ей така -само с един пръст! А някой щастливци вече са я преборили колежката и са я видели, и по-така, и на по-така място!!! Затова, като махнем разните там комунистически наслоения, ние винаги ще се сещаме на този ден, за хубавата ни колежка. В нашата работа този празник от доста време вече се нарича "Деня на колежката". Да е жива, здрава и все така щедра и обична!!!
    От както е изобретен барута, ангелите не участват в сраженията на хората!

Comment

подпоручикъ-летецъ написа
      Скъпи дами, какво е вашето отношение към този празник ? Благодаря предварително !
      Не мислите ли, че има нещо гнило в свят, в който на един определен ден жената трябва да се сеща, че е жена, а мъжът, че му е равна ? Не съм чувала да има ден на мъжа, тогава защо на жената ?
      Личното ми отношение е силно отрицателно - аз съм жена и нямам нужда от 8ми март за да си дам сметка за това, за да си дадат мъжете около мен или за да знам, че имам същите права като тях и съм им равна. А какво е това цвете, ако не вид подкуп за всички идиотщини, пиянства, ругатни, хъркания, оригвания, пръдни и прочиее дивотии и простащини ? Жените не търпят мъжете заради подареното цвете на 8ми март, господа ! И ако един жест не идва спонтанно от сърцето, а е наложен, то тогава какъв е неговият смисъл ?

П.П. Но все пак и аз благодаря за всички пожелания
      "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
      Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Ето едно категорично мнение ....
        "Нима, Създателю,
        съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
        мигар аз самият съм те молил
        от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Аз лично нито на приятелката си подарих цвете нито на майка и преди да ме наплюете обяснявам защоАз по принцип тези празници "ден на еди какво си" много не ги уважавам.Ами жената си е жена през цялата година,влюбените са си влюбени и т.н.Виж Съединението,Освобождението,Независимостта са си станали на точно определени дати.Рождество Христово и Великден също.А да не говорим че по тези празници търговците се опитват да се изхитрят което ме вбесява адски много.Не ми е за 10 лева които ще дам за цветето ами заради наглостта има(айде сега не ме убеждавайте че се опитват да припечелят)
          ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

От мненията на дамите оставам с впечатлението, че най-големите противници на Деня на жената са самите жени ! За което, дами от Форуми Бойна Слава, Ви свалям шапка :nworthy: За мен този ден е един от най-лицемерните и пошли празници по казаните по - горе от мен съображения. :sm100:

Comment

подпоручикъ-летецъ написа
              От мненията на дамите оставам с впечатлението, че най-големите противници на Деня на жената са самите жени ! За което, дами от Форуми Бойна Слава, Ви свалям шапка :nworthy: За мен този ден е един от най-лицемерните и пошли празници по казаните по - горе от мен съображения. :sm100:

:trink39:
              "Нима, Създателю,
              съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
              мигар аз самият съм те молил
              от мрака да ме извлечеш?"

Comment

:teu24:

Comment

Хайде честито и то Мен. Аз този празник не го празнувам, но все пак се отчетох с поредният букет за съпругата и майка ми.Като се замислят те все намазват цветя.
                  Мелиса, не си права тук в САЩ има т.нар. Ден на Бащата и да ти кажа много си го тачат американците, това че в останалият нормален свят няма ден на мъжът или бащата това си е техен проблем.
                  То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Араслан, има една стара максима, която твърди, че Свети Валентин и 8ми март са измислени от алчни цветари

Парабелум, мисля, че говорим за различни неща. И тук при мен има ден на бащата, както има и ден на майката. Това са двата еквивалентни празника, докато 8ми март е ден на еманципираната жена и на нейните права. Никой, доколкото знам, не е направил празник на еманципирания мъж

А за намазването, лично аз бях много приятно изненадана от това, че пазарувайки накрая получих дори малък подарък за празника от магазина. Не знаех дали да се смея или да плача
                    "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
                    Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Тези празници са на принципа: "По-добре е да сме безделници, отколкото безпразници". А аз ще кажа: "Който няма делници, няма и празници". И така жените (а и всички хора) трябва да се уважават ежедневно, като не си затваряме очите в трамваите пред старите хора или бременните жени (а това го прават не само глупавите мъже).
                      "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
                      нека четат пред вратите
                      нашата памет остъклена
                      с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Така е !!! Когато видите малко момченце - погалете главицата му - може да е синът ви; когато видите старец - поздравете го - може да е баща Ви !!!

Comment

Хе, като казваш това се сещам за учителя Кун и неговите практики и абе, за почитта към предците.
                          "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
                          нека четат пред вратите
                          нашата памет остъклена
                          с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Кун ама надали Н.Кун?

Comment

Кун? Да не е отец Кин ?
                              Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                              Проект 22.06.1941 г.
                              "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Working...
                              X