Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честит Празник

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Честит Празник

Нека да си спомним, че на този ден преди 127 години в малкото градче Сан-Стефано, България възкръсна за нов живот след 482 годишно Турско робство. Нека да сведем глави и да почетем паметта на загиналите Руски, Финландски, Румънски и Български Войни, които донесоха нашата Свобода!
    Честит Празник приятели!
    Last edited by Док Холидей; 03-03-2005, 10:41.
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Честит празник и Поклон Вам Освободители !

Comment

Да ни е чести празника и нека се помнят имената на героите паднали за свободата на България!
      Last edited by messire Woland; 03-03-2005, 13:36.
      НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

Честит празник на всички ни . Аз лично посрещам празника в родината си, която е независима държава.

Comment

Честит!!!

(Ако не бяхме независими, нямаше този да е празника. А стига политики по празниците.)

Comment

Пред светлата памет на българските,руски,финландски и румънски войни Поклон!
            Честит празник на всички!
            ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Честит празник на всички ни!
              Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
              Проект 22.06.1941 г.
              "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Честит!!!

Единственное, что хотелось бы добавить - не толко Руски, а все православные народы России (Русские,МалоРоссы,БелоРуссы, Чуваши,Мордва,Марийцы и многие другие)
                "Россия безразлична к жизни человека и к течению времени. Она безмолвна. Она вечна. Она несокрушима..." Томас КАРЛЕЙЛЬ .

Comment

Честит празник на всички българи!

Comment

!
                    Attached Files
                    "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Честит празник и поклон пред всички воини, които са взели участие в Освободитекната Война на страната на освободителите. Поклон и пред тези, които са участвали в борбата за освобождение и преди това.

Comment

Много се чудех къде да попитам .... във форума криле си имаме един доста странен тип - dido73 , който в темата за 3 март започна едно много странно отклонение : http://krile.net/viewtopic.php?t=2714 Моля ви погледнете това и кажете каво мислите за този човек
                        may the Force be with you

Comment

Честит Празник Българи!
                          knowledge is power

Comment

Han Solo написа
                            Много се чудех къде да попитам .... във форума криле си имаме един доста странен тип - dido73 , който в темата за 3 март започна едно много странно отклонение : http://krile.net/viewtopic.php?t=2714 Моля ви погледнете това и кажете каво мислите за този човек
                            Мога да му кажа да д***, честно!
                            А сега, понеже ми е първо мнение, извинете ме - да ни е честит праника и да помним както великите ни герои, от всички епохи и войни, така и освободителите ни... България завинаги!
                            Винаги готов за България!!!
                            Слава России!!!
                            Че ви е*** мамичку фашистичку!!! :evil:

Comment

Честит Празник и от мен /съжалявам за малкото закъснение, но бях в Търново за празника/

"Нима, Създателю,
                              съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
                              мигар аз самият съм те молил
                              от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Working...
                              X