Съобщение

Collapse
No announcement yet.

.......... за смях ли е за рев ли..

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

.......... за смях ли е за рев ли..

който не го мързи нека погъделичка нервите си от мъдростта която струи в тази тема.. :rock:

ето и малко цитати с цел да ви заинтригувам..

Е сега за Т-72 няма да говорим но... новия Т не му знам номера просто няма такъв танк направо ще згази Брадлито... Laughing А за ядрените и водородните бомби нема кво да си говорим те са неприложими щото или те или ние Confused

Русия просто произвежда по=качествена бойна техника(която тя самата трудно си позволява)докато американците разчитат на количеството.Кои са най-добрите хеликоптери?Apache...глупости КА машините винаги са били №1.И кой прави по-добрите самолети.F-овете си ги бива на МИГ си е...МИГ.За танкове да не говорим колко са напред руснаците пред янките че няма да ми стигне времето(хайде де Sherman бил по-добър от Т,просто смешно ми става)...А и за какво и е на Русия много ядрено оръжие.Тя си има колкото да взриви света(няколко пъти) повече е в излишък не мислите ли?
    Last edited by Boteff; 28-01-2005, 02:05.

Нямам достъп...
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

да му се невиди.. вярно .. това е форума на фрий евро нет.. но може пък да е за добро че не го виждаш .. 20страници инфантилизми.. и милите си вярват на глупостите..
      то всъщност аз не съм прочел повече от 5 поста.. но като знам що за мозъчни хирурзи са там ..

Comment

Смях се до сълзи и ме заболя глава. Отивам да спя.

Comment

ХА ХА ХА ХА ХА
          Pro Deo fide et Paria

Comment

Еми то само от заглавието става ясно:
            Дискусия: RUSSIA vs. USA
            По моя преценка съм обективен.

Comment

Ех тази войнстваща некомпетентност :twak: - предполага се че поне като си в интернет може да поизровиш някаква обективна информация, най малко от Гугъл-а....поне да беше в кварталната кръчма.... такива неща не съм виждал дори в руските форуми :sm113: там поне знаят какво има и какво няма
              may the Force be with you

Comment

...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Working...
                X