Des'ree-You gotta be
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво слушате в момента?
Collapse
X
-
Neonix написаАбе преди няколко години излезе един българаски филм "Вагнер" - помните ли? Те и там го бяха намесили човека - имаше и ефектни моменти на съчетаване на музиката с кадри.
Comment
-
Neonix написаАбе преди няколко години излезе един българаски филм "Вагнер" - помните ли? Те и там го бяха намесили човека - имаше и ефектни моменти на съчетаване на музиката с кадри.
Има ли го в мрежата ?
А новата песен на Лили Иванова - танго !
Поздравявам ви .
gstg когато ти е ясно че ще пишеш две мнения едно след друго опитвай да ги направиш в едно защото в последно време взе да ми писва да ви събирам мненията с dadga. Не мога да разбера какъв е проблема да го правите. МанщайнLast edited by Док Холидей; 02-02-2005, 18:21.
Comment
-
Erich Von Manstein написаLet's make war not love@ :rock: :imprulz: :bulgaria: :tanks: :grrr: :mike:
Comment
-
Абе...нещо не можем да се разберем.Нали после на Music цъкам?Ма кво те питам,където и да цъкна все същия....Няма гръмнат файл с формта mp3!
Хей,ама аз вчера стах офицер,как така сега пак съм подофицер???!!Корупция,спекулацияLast edited by Acunga; 07-02-2005, 16:27.Let's make war not love@ :rock: :imprulz: :bulgaria: :tanks: :grrr: :mike:
Comment
-
Ех, Манщайн - и ти как затормозяваш момчето ...
ей така по-лесно ->
ftp://mm.gen.wazzzup.net/4/Wagner/Wa...0Valkyries.mp3
ftp://mm.gen.wazzzup.net/4/Wagner/Wa...20Dutchman.mp3
ftp://mm.gen.wazzzup.net/4/Wagner/Wa...d%20Isolde.mp3
ftp://mm.gen.wazzzup.net/4/Wagner/Wa...-%20Rienzi.mp3
ftp://mm.gen.wazzzup.net/4/Wagner/Wa...20Nurnberg.mp3
ftp://mm.gen.wazzzup.net/4/Wagner/Wa...0Lohengrin.mp3
ftp://mm.gen.wazzzup.net/4/Wagner/Wa...Tannhauser.mp3"Нима, Създателю,
съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
мигар аз самият съм те молил
от мрака да ме извлечеш?"
Comment